KERESÉS search-close

Novák Laci: „Remélem, Nóra lesz az én feleségem!”

szerző:
2017.04.25. 22:40

Sosem hittük volna, hogy az a nagyszívű Mackó, azaz Novák Laci valaha többet érzett Balogh Nóra iránt, mint szeretet és barátság. Az emlékek, azaz a levelek pedig nem hazudnak!

Giziék úgy döntenek, nosztalgiáznak egy kicsit, és előveszik a régmúlt leveleit, melyekben gyerekkori vágyak, álmok, és szerelmes ábrándok szerepelnek. Hamar kiderült, Berényi Miklósnak bizony már fiatalon is jó üzleti érzéke volt, és már akkor megálmodta, hogy saját vállalkozása lesz, és fagylaltokat fog készíteni. Természetesen Novák Laci sem maradhatott ki a sorból, és mikor Gizi felolvasta párjának levelét, mindenki döbbente hallgatta, hogy a focirajongó bizony szerelmes volt a kislány Balogh Nórába.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való