KERESÉS search-close

Nóra: „Azért jöttél ide, mert magányos vagy”

szerző:
2016.09.20. 22:05

Berényi Miklós szívét igen nehéz megérinteni, sőt szinte lehetetlen. Egyedül talán az ügyvédnő az, aki még hatással lehet a kft. vezetőjére, és most sikerült is célt érnie.

Ha cégügyileg rendben is van Miki, magánéletileg viszont olyan mélyponton van, mint még soha. A furfangos ötletei miatt a családtagok és a barátok mind elpártoltak mellőle, és jelenleg nő sincs az éltében, aki mellé le tudná hajtani a fejét. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Miki éjjel-nappal Nórához menekül, és leginkább céges beszélgetésnek álcázott segélykérésnek lehetünk ilyenkor fültanúi. Az ügyvédnő viszont átlát a dolgokon, és jól kiosztja Miklóst.

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való