Műsorújság
RTL Most

Mi történhetett Róberttel? Nyomozzunk közösen!

Bőven zajlik a nyomozás Róbert halálával kapcsolatban. Mindenki gyanús, de egyelőre még senki ellen sincs bizonyíték. De vajon kinek állhatott az útjában Robi? Elkezdtünk nyomozni az ügyben!
Jelentjük, felcsaptunk nyomozónak, nem hagy minket nyugodni a tény, vajon ki akarná bántalmazni Robit, ki az, aki végül meg is tette? Mi lehetett az indok? Újra átgondoltuk Robi és Nóra esküvőjét, percről-perce, belevettünk mindent, ami, vagy aki gyanús lehet.

Segítsetek, ti mit gondoltok, ki lehetett a támadó?

Ludwig, Róbert apja meghallja, ahogy felesége, Ági épp lebeszéli mostohafiát, Róbertet arról, hogy őrültséget csináljon, azaz nehogy megcsókolja őt a fiú. Az örömapát elönti a féltékenység, vajon ez elég indok lehet, hogy hirtelen felindulásból elkövessen valamilyen szörnyűséget?


Miki nem bírja elviselni az esküvő tényét, irigy és féltékeny Robira, mert még mindig szerelmes Nórába. Miklós nehezen, de belátja, az esküvő ellen már nem tehet semmit sem, kivéve, ha…


Róbert folyton zsarolja Rudit, állítólag a fiú még tartozik neki pénzzel. A vőlegény nem pipogya, Rudit durván megzsarolja. Rudi képes lenne bántani Robit, hogy örökre leszálljon róla a férfi?


Attila nem bízik Ludwigban, ha üzleti dologról van szó, így egy kicsit belepillant az örömapa irataiba, csak nem számolt azzal, hogy Robi épp be fog toppanni. Attila elkövethetett bármit is ijedtében?


De ne hagyjuk ki a sorból Lizát, Ágnes lányát sem, akiről tudjuk, hogy elég közel került Ottóhoz. Az esküvőn meghallotta Liza, hogy Róbert megmenthette volna Ottó édesapját a baleset során, de nem tette. Bosszúból elkövethetett valamit a fiatal lány?

Összegezve a tényeket, szerintetek ki lehet a bűnös, ki a leggyanúsabb? Szavazzatok!


Legnézettebb videók