KERESÉS search-close

Ma este kiderül az igazság – Ludwig vajon életben van még?

szerző:
2017.01.02. 10:00

Felejthetetlen pillanatokkal ért véget a Barátok közt szezonzáró epizódja. Berényi Ági, hogy magát védje egyszer csak kibontotta a mellettük álló fémcsöveket, melyek rázuhantak az őrjöngő Ludwigra, és maguk alá temették a férfit.

 

December 23-án mindenkinek tátva maradt a szája, ugyanis egy súlyos balesetnek lehettünk szemtanúi. Ági és Ludwig házassága már nagyon rég megromlott, és a szeretet helyét átvette a düh, a harag és a gyűlölet. A férfi nem tudja megbocsátani feleségének, hogy fiának gyilkosát, vagyis a saját lányát Ági felmentette volna a büntetés alól. Ludwig talán bele is őrült Robi elvesztésébe, és már csak a bosszún jár az esze. Azonban most túl messzire ment, és egy óvatlan pillanatban Ági súlyosan meg is sebesítette őt. Vajon Ludwig az életét vesztette és a rémült nő így megszabadul a szenvedésektől? Szavazzatok, szerintetek mi lesz Ludwig sorsa!

Szavazzatok! 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való