KERESÉS search-close

Következő rész (2016. január 21.)

szerző:
2016.01.20. 21:26
Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.
 
 
Következő rész (2016. január 21.)
Nórát annyira megnyugtatja a Miklóssal folytatott intim beszélgetés, hogy ezt László is észreveszi rajta. László emiatt arra bíztatja Miklóst, hogy továbbra is közeledjen Nórához, mert nyilvánvaló a siker. Közben Nóra Gizellával sétál, és Gizella rámutat, hogy érdekes, hogy ha Nórának problémája van, mindig Miklóshoz menekül. Nóra ezen felháborodik, visszautasítja Gizella vélekedését, és végül arra jut, hogy felveszi elhunyt férje nevét, és ezt közli is Miklóssal.
 
László megkéri Tóbiást, hogy segítsen Vilmos hátán, és Tóbiás jógamozdulatai be is válnak. Bözsi hálás László közbenjárásáért, ezért László új feladatra kéri Tóbiást: megfizeti, csak Tóbiás legyen Vilmos titkos jógatanára.
 
Nikol a megbeszélésük értelmében a bisztró felét követeli Krisztiántól. Ha ki akarja hozni a bátyját a börtönből, akkor Krisztiánnak nincs más választása, mint megismerkedni Haller Andorral, és ehhez alá kell írnia a szerződést Nikollal. Aliz meghallja az egyezséget, és kérdőre vonja Krisztiánt. Mivel nem kap egyenes választ, bemegy a börtönbe Zsolthoz, és rájön, hogy Zsolt semmit nem tud az ügyletről. Krisztián megijed, hogy Zsolt hírt kaphat arról, hogy elvesztették a bisztró felét, ezért arra kéri Alizt, ne beszéljen senkivel. Aliz azonban nem kavarni akar, hanem ez alkalommal őszintén félti Krisztiánt, akivel majdnem csókolóznak. A majdnem csókot Nikol is látja. Mit fog tenni?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való