Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. október 29.)

Luca nem hajlandó anyukájával egy légtérben élni. Vajon Nóra meg tudja-e nevelni Timit? Ludwig és Ágnes ráveszik Róbertet, hogy kémkedjen Nórán keresztül a cég után.

Aliz visszatér, de Luca nem szeretné, ha együtt lakna velük Bözsivel és Vili bácsival. Bözsi megkéri Alizt, hogy adjon egy kis időt a lányának. Amikor Luca Alizt szapulja, Bözsi azzal próbál enyhíteni a helyzeten, hogy bevallja, hogy Aliz részben visszaadta Luca pénzét. Erre azonban Luca úgy reagál, hogy Bözsiben sem bízik többet. Aliz Hannánál alszik és közben az anya-gyerek viszonyokról beszélgetnek. Végül Vilmos és Bözsi elhatározzák, hogy most Luca jövője a legfontosabb.
 
Róbert megkéri Ágnest, hogy segítsen neki kibékülni Ludwiggal. Este a vacsoránál Ágnes előhozza Ludwignak, hogy hiányzik neki Róbert, de Ludwig rosszul reagál. Ágnes azonban rámutat, hogy Róbertet használhatnák is. Így Ludwig feltételt szab Róbertnek. Megbocsát, ha Róbert talál valamit Nóránál a Berényi Kft. vezetése ellen. Róbert képtelen elárulni Nórát, de talál magának egy másik célpontot. Attilát.
 
Nóra rájön, hogy Timinek végre jó útra kell térnie, és közli vele, hogy jótékony célra fog gyűjteni. Timinek ehhez egyáltalán nem fűlik a foga és megpróbálja rávenni Lucát, hogy gyűjtsenek együtt, de Lucát nem érdekli. Attila azonban egy nagy összeget ad a gyűjtő dobozba, de Timi ezt ellopja, ami később ki is derül. Ráadásul pont Júlia mutat rá erre, akit Nóra továbbra is utál. Miklós azonban hisz Júliának és végül figyelmezteti Nórát, hogy ha nem képes megnevelni a lányukat, Timinek hozzá kéne költöznie.
 

Legnézettebb videók