Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. november 23.)

Miért szakít Liza Ottóval? Sikerül megnyernie Renátának Júliát Péter tanácsát követve? Miklós feltételeket szab Nórának és Róbertnek a segítségéért cserébe.

Liza elhanyagolja a gyakorlást Ottó miatt, amit Ágnes is észrevesz, annak ellenére, hogy megtiltotta nekik, hogy találkozzanak. Liza azonban semmibe veszi a tiltást, és zongora különórájára késve érkezik a randevú miatt. Ágnes megtudja ezt és figyelmezteti: választania kell a zenélés és a szerelem között. Liza végül szakít Ottóval, mert rájön, hogy ha a zene igazán fontos, akkor nem hagyhatja, hogy bármi is elterelje róla a figyelmét.
Attila meggyőzi arról Mátét és Pétert, hogy tegyenek úgy, mintha nem kedvelnék Renátát. Péter pedig jó tanáccsal látja el Renátát: ne legyen tökéletes. Így Júlia nem fogja feleslegesnek érezni magát. Péter tanácsa beválik, így Renáta maradhat a Berényi család házvezetőnője.
Miután kiderül, hogy gond van az időpontfoglalással, Attila elmondja Nórának, hogy Miklós ismeri annak a helynek a tulajdonosát, ahol Nóráék az esküvőjüket tervezik tartani. Nóra így végül Miklóstól kér segítséget, de Miklós csak úgy hajlandó segíteni neki, ha azt személyesen Róbert kéri. Róbert nem hajlandó megalázkodni Miklós előtt.
 

Legnézettebb videók