KERESÉS search-close

Következő rész (2015. november 12.)

szerző:
2015.11.11. 21:16
Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában?
Következő rész (2015. november 12.)
Hannát kirúgják a laptól, amiért beszólt az interjúalanynak. Ádám megsajnálja és megpróbálja visszaszerezni a munkáját, de csak azt érti el vele, hogy őt is kirúgják. Hogyan tovább?
Attila egész nap gyanúsan viselkedik, megsértve ezzel több embert is maga körül. Senki sem sejti, hogy problémákat próbál megoldani a cégben. Miklós végül rákérdez, hogy mit titkol. Elárulja neki Attila?
Tóbiás névtelen ajándékot kapott, amire az hiszi, hogy csak szánalom ajándék. Ezért megerőlteti magát, hogy az emberek ne sajnálják, de elesik. Timi segíti fel, aki be is vallja, hogy tőle kapta az ajándékot. Timi később megtalálja Tóbiás szteroidjait, de Tóbiás ragaszkodik hozzá, hogy Timi ezeket nem látta. Vajon Timi hogy tesz?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való