Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. november 10.)

 Aliz bocsánatot kér Bözsitől, és végre kibékülnek. Róbert és Ottó baráti viszonyba kerülnek egymással, Nóra pedig szállást is ajánl a fiúnak. László megint bajba kerül Gizella előtt Vali miatt.
Miután Krisztián és Rudi közlik Alizzal, hogy csak akkor maradhat, ha kitakarít, Aliz megpróbál rendet tenni a lakásban, de képtelen rendesen elvégezni a feladatot. Végül elpityeredik, és lemegy Bözsihez bocsánatot kérni, aki aztán titokban nem csak kitakarítja a lakást, de egy ajándék vacsorát is süt nekik, amit Aliz aztán a sajátjaként tálal fel Rudinak és Krisztiánnak. A két férfi úgy dönt, Aliz ezek után maradhat náluk lakótársként.
 
Róbert félelme végül alaptalan, Ludwig csak annyit árult el Ottónak, hogy Róbert havonta küldött pénzt a fiú anyjának a baleset óta. Nóra előbb Ludwignál érdeklődik a pénzfizetés valódi okáról, majd Attilának is megemlíti, hogy valami furcsaság van Róbert tizenöt évvel korábbi balesete körül. Róbert és Ottó végül egészen közel kerülnek egymáshoz. Amikor végül Nóra is összefut a fiúval, felajánlja neki, hogy költözzön hozzájuk arra a fél évre, amíg cserediákként az országban tartózkodik. Ottó örömmel mond igent.
 
Vali megérkezik a barnító-krémekkel, amit aztán – László tiltakozása ellenére – ki is próbál magán. Vali fehérneműben várja meg, hogy megszáradjon rajta a krém, László pedig képtelen kidobni, így amikor Gizella hazaérkezik, kénytelen a fürdőszobában elrejteni. László most Gizellát próbálja kidobni, ebben sikerrel is jár. Aztán Valit is kipaterolja, de amikor Gizella később hazajön, megtalálja Vali harisnyáját a fürdőszobában, és számon kéri Lászlót.
 

Hasonló videók

Legnézettebb videók