Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. június 19.)

Vajon megtartja Gizella a titkot? Nóra nem tud megbocsátani Miklósnak. Rudi rájön, hogy Zsolt átverte.
Péter bepánikol, miután megtudja Aliztól, hogy Gizella tudomást szerzett arról, hogy Aliz és Péter szexeltek. Később Péter és Aliz is kénytelen hazudni Hannának, illetve Ádámnak. Péter megpróbál beszélni Gizellával, de nem jár sikerrel. Végül Aliz ismét felkeresi Gizellát, és eldöntik, hogy kártyákból jósolják meg, hogyan tegyenek pontot az ügy végére.

Nóra és Miklós is megörül a jó hírnek, hogy Zsuzsa fel fog épülni. Ennek ellenére ismét sikerül összeveszniük Róbert miatt. Időközben Róbert megszerzi a németországi magánnyomozó számát, és megkeresi a német rendőrséget, hogy vigyázzanak a férfival, mert utána szaglászik. Nóra továbbra sem hiszi el Miklósnak, hogy Róbert kettős játékot játszik. Meddig tarthatja meg Róbert a titkát?

Krisztiánnak nem tetszik, hogy Zsolték kihagyják a rablásból. Amíg Rudi elmegy felderíteni a terepet, Fanni érkezik vissza a nyaralásról. Sikerül elcsábítania a kiakadt Zsoltot. A szex után viszont Rudi rajtakapja őket. Zsolt ki tudja magyarázni a szitut, de Rudi később visszahívja Fannit, és megtudja tőle, hogy korábban Zsolt átverte őt.

Legnézettebb videók