Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől?  Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Luca és Aliz kibékülnek, ám Rudi laptoppal kapcsolatos rossz híre ismét feszültséget szít anya és lánya között. A kiábrándult Aliz Krisztiánnal osztja meg bánatát, akit mélységesen felháborít Róbert kicsinyes viselkedése, ezért számon is kéri azt Róberten. Róbert Nóra hatására visszaadja a laptopot Aliznak, de emlékezteti Rudit, hogy továbbra is az adósa. Aliz bebizonyítja Lucának, hogy kiáll mellette, így ismét helyre áll a béke. Rudi és Krisztián azonban bosszút forral Róbert ellen.

 

Ludwig egy új bérlőt ajánl Attilának, így kínálva megoldást a Kft. anyagi problémáira. Attilának gyanús Ludwig ügyfele, ezért Ágneshez, később pedig Miklóshoz fordulna tanácsért. Mivel kezdetben egyikőjük sem mutatkozik segítőkésznek, így Attila maga jár utána a részleteknek. Miután Attila kideríti, hogy a lehetséges bérlő alvilági ügyek bonyolításában is érintett, Ágnes aggódni kezd Ludwig szabadságáért, ezért kézbe veszi a helyzetet.

 

Miklós elmondja Nórának, hogy szemtanúja volt, amint Róbert elkobozta Ruditól Luca ajándékát. Nóra nem tudja, higgyen-e Miklósnak, ám amikor megpillantja Róbertnél a laptopot, tudatosul benne, hogy Róbert megint hazudozik, ezért elkeseredettségében Vilmosnak panaszolja el a problémáit. Miklós közben igyekszik az őrületbe kergetni a vezeklő Róbertet, aki végül nem bírja tovább és Nóra szeme láttára megüti Miklóst.

 

Legnézettebb videók