KERESÉS search-close

Következő rész (2015. december 2.)

szerző:
2015.12.01. 21:26

Mit kezd László Gizellával most, hogy a nő megint inni kezdett?  Ágnes a rossz hírek közlése után Ottótól kér segítséget. Vajon kibékül-e végre Luca és Aliz?

Következő rész (2015. december 2.)
Miután Aliz a bisztró irodájában találja az eszméletlen Gizellát, Lászlótól kér segítséget, aki a nőt hazaviszi. Amikor Gizella végre magához tér, kiveri a balhét. László megkeresi Valit, és újfent megkéri, vallja be az igazságot Gizellának arról, hogy semmi nem volt köztük, mielőtt Gizella megint alkoholista lenne. Vali nagy nehezen rááll erre. A kérdés csak az, hisz-e neki Gizella.
Ágnes nagy nehezen elmondja Lizának, hogy a kezét nem fogja tudni már olyan ügyesen használni, mint eddig, és ezért nem lesz belőle zongoraművész. Amikor a lány kiborul, Ágnes Ottótól kér segítséget. Ottó ebbe bele is megy, de ahelyett, hogy Ágnes malmára hajtaná a vizet, felajánlja Lizának, hogy utálják együtt Ágnest. Ez tetszik Lizának, és a két fiatal kibékül.
Róbert Rudin a pénzét követeli. Rudi elpanaszolja magát Krisztiánnak, és csak túl későn jön rá, hogy ezzel be kell vallania, hogy eljátszotta azt a pénzt is, amivel a tartozását kellett volna törlesztenie. Ráadásul most már elígérte a pénzt, amit a lánybúcsún keresett, és abból nem tud fizetni. Ezért Rudi megpróbálja megbékíteni Alizt és Lucát, de sikertelenül. Később Aliz bocsánatot kér Lucától, és anya és lánya közelebb kerülnek egymáshoz, miközben Róbert lecsap Rudira, és elragadja tőle a laptopot, amit Rudi Lucának vett. Ezt Miklós is látja. Mit fog tenni Miklós?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való