Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. december 11.)

Hogyan használja fel Róbert az Alizról szerzett információkat? Mihez kezd Liza a balesete után? Elmondja Ágnes Attilának, hogy Ludwig és Veintraub ismerik egymást?
Róbert biztosítékot szerez Aliztól arra nézve, hogy valóban volt köze Zsolt lelövéséhez. Majd ezzel az információval megzsarolja Rudit, hogy visszaszerezze a pénzét tőle. Rudi úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog, de valójában fél, hogy Róbert beváltja ígéretét és köpni fog a rendőrségnek.
Liza rájön, hogy nem akar másodvonalbeli zongorista lenni, de sérült ujjával le kell mondania álmáról. Ludwig azt ajánlja neki, hogy gondolkodjon el azon, mihez van még kedve. Liza örül a bíztatásnak, de hamar kiderül, hogy Ludwig csak azt szeretné, hogy Liza menjen vissza Svájcba. Liza megijed, mert így el kellene válnia Ottótól. Mihez fog kezdeni?
Ágnes megtudja, hogy Ludwig és Veintraub ismerik egymást és gyanakodni kezd. Ludwig nem akarja neki elárulni, hogy mire készül Veintraubbal, ezért Ágnes végül úgy dönt, elmondja Attilának is ezt az információt. De Attila többet sejt meg, mint amit Ágnes meg akar osztani, és végül rá is kérdez: lehet, hogy Ágnes fél a férjétől? Mit válaszol neki Ágnes?
 

Legnézettebb videók