Műsorújság
RTL Most

Következő rész (2015. augusztus 14.)

Képes Hanna megbocsátani az anyjának? Számíthat-e Zsófi a családjára a terhessége alatt? Mit tesz Krisztián, ha rájön, hogy elárulták?
 

Ágnes mindjárt lelkesebben fogadja Hanna anyját, amikor rájön, hogy a nő nem volt túlságosan jóban Claudiával, de Miklósnak a szeretője volt. Ráveszi Ritát, hogy hívja át Hannát a villába. Hanna elújságolja Miklósnak, hogy az anyja mégis életben van, és ez a hír Miklóst gyanakvással tölti el. Hanna a viszontlátás döbbenetében először felpofozza az anyját, majd a nyakába borul. Rita Hanna bocsánatáért esedezik. Vajon Hanna képes lesz erre?

 

Júlia ráébreszti Zsófit és Tóbiást, hogy el kell mondaniuk a szüleiknek, hogy gyermeket várnak, mielőtt mástól tudnák meg. Tóbiás édesanyja majd’ kiugrik a bőréből a boldogságtól, Zsófi anyja azonban rossz ötletnek tartja a dolgot. Zsófit elkeseríti, hogy a családja ilyen ítélkező. Júlia biztosítja Zsófit, hogy elsőre neki is nehéz volt feldolgozni Zsófi tervét, de a család egy emberként Zsófi és a kisbabája mellett áll.

 

Nikol elismeri, hogy még mindig szereti Zsoltot, de szenvednie kell, ezért egy alapos veszekedés után kihúzza a fájdalomcsillapító kanült Zsolt infúziójából. Rudi és Krisztián meglátják, ahogy Nikol elsiet a kórházból, és rosszat sejtenek. Zsoltot erős fájdalmak között találják, és amíg Krisztián segítséget hív, Rudinak Alizzal kellene telefonon beszélnie. De mivel a hívásra nem tud figyelni, leteszi a lányt, aki Zsolttól való félelmében megszabadul a telefonjától. Zsolt a fájdalomcsillapító hatására elmondja Krisztiánnak hogy nem Fasírt, hanem Aliz lőtt rá. Krisztián pedig hamarosan rájön arra, hogy erről Rudi végig tudott, és árulónak nevezi a barátját. Mit tesz ezután?

Legnézettebb videók