Műsorújság
RTL Most

Ez történt a héten (2015. 6. hét)

​Júlia most igazán mélyre zuhan. Aliznak újabb megpróbáltatással kell szembenéznie egy filmforgatás helyszínén. Bözsinek problémái akadnak a befőttekkel. 
Zsolt megtalál egy felvételt Alizról és Ádámról, ami komoly gondokat okozhat a fiataloknak, hiszen nem lehet tudni, hogy Zsolt miként szeretné felhasználni a talált anyagot. Miklós a szárnyai alá veszi Pétert. Ágnes tovább akarja bővíteni a részét a Berényi Kft-ben, és most már Laci részére fáj a foga. A kérdés csak az, hogy miként akarja megszerezni Laci részét.

Júlia és Attila találnak egy régi, eladó házat, amit képzeletben azonnal be is rendeznek. Azonnal fel is avatnák a képzeletbeli hálószobájukat, ám Júlia véletlenül beleesik egy gödörbe. Attilának sikerül kihúznia a sérült lábú nőt, de hiába hívna mentőt, nincs térerő a faluban. Attila kórházba akarja vinni Júliát, de Júlia úgy dönt, inkább menjenek haza. A legfontosabb, hogy együtt legyenek, mert együtt minden problémát le tudnak küzdeni. 

Róbert beleköt László munkájába, és ezzel magára haragítja a férfit. László és Miklós összefognak, és Nóra, Júlia és Attila távollétében megszavazzák, hogy Róbert azonnal lépjen ki a cégtől. Mivel második munkáját is elvesztette, Róbertnek reménye sincs, hogy a közeljövőben lakást vagy albérletet szerezzen, ezért Ágnes felajánlja, hogy költözzön hozzá. 

Zsófi kételkedni kezd, hogy alkalmas-e anyának. Krisztián szerint Zsófi nagyszerű anya lenne, aminek hatására a fiatal lány úgy dönt, nem akar egy olyan férfitól gyereket, akihez érzelmileg nem kötődik. Zsófi Tóbiás szemébe mondja, hogy nem szül neki gyereket, mert azt hiszi, beleszeretett Krisztiánba. Amikor Tóbiás szemtanúja lesz, hogy Krisztián és Enikő békülni kezdenek, Zsófi orra alá dörgöli, hogy olyan hajó után igyekszik, ami már rég elúszott. 

Zita kiakad, amikor rájön, hogy volt barátjának, Áronnak új barátnője van. Amikor megismerkedik egy helyes boltos fiúval, Dáviddal, akinek Péter jeges joghurtot ad el, Zita véletlenül súrolóport önt a joghurtra kókuszreszelék helyett. Amikor a hiba kiderül, Péter azt javasolja, hogy titokban cseréljék ki a joghurtokat a boltból. Miközben Zita eltereli a boltos fiú figyelmét, Péter és Hanna kicserélik az elrontott joghurtokat, ám közben Zita kénytelen komplett idiótát csinálni magából, amivel elijeszti a fiút. 

Zsolt pornószínésznője Aliz hatására lelép. A dühös Zsolt közli Alizzal, hogy neki kell beugrania – és legalább a tartozását is letudja. Aliz először nemet mond. Amikor azonban a bisztróban véletlenül kárt okoz, majd eltűnik Ádám fényképezőgépe is, amit Zsolt pont ezért lop el, és kiderül, hogy a biztosító nem fizeti ki, Aliz végül kénytelen igent mondani Zsoltnak. 

Aliz elmegy a forgatásra, de mielőtt a stáb odaérne, Ádám meglepi, és Aliz kénytelen hazudni, és Ádám mit sem sejtve, szerelmesen összebújik Alizzal. Az együttlétet filmre is veszik. Miután Ádám távozik, Zsolt megérkezik. Aliz közli vele, hogy mégsem csinálja meg a pornó jelenetet, de addigra Zsolt megtalálja az Alizról és Ádámról készült felvételt, és elteszi. Aliznak nagy nehezen sikerül visszaszerezni, és megsemmisíti, csak ne kerüljön megint rossz kezekbe. 

Míg Bözsi és Vilmos nincsenek otthon, László felhozza a pincéből a Bözsi által ott tárolt befőzést és a Kertész lakásban helyezi el. Később Vilmos és Bözsi megdöbbennek a mennyiség láttán. Vilmos és Enikő is megpróbálja rávenni Bözsit, hogy szabaduljanak meg a rengeteg doboz egy részétől, de Bözsi erre nem hajlandó. Enikő elmondja Vilmosnak, hogy milyen félelmet lát Bözsi viselkedése mögött, és Vilmos megértő mondatai meghatják Bözsit. Vajon ez segít megoldani Bözsi problémáit?

Miután nemrég Miklós kirúgatta Róbertet, Nóra igyekszik segíteni a férfinak, hogy mihamarabb találjon megint egy állást. Ágnes mégis hamarabb talál neki munkát. Nórát az is meglepi, hogy Róbert beköltözött Ágnes mellé a villába. Amikor figyelni kezdi Ágnest, Nórának feltűnik, hogy a nő úgy viselkedik, mintha Róbert az ő tulajdona lenne. Vajon ez csak Nóra fejében van így, vagy Ágnes tényleg kiterjeszti a hatalmát a mostohafiára? 

László rájön, Gizella mennyire szeretne nagy esküvőt, akármennyire is fogadkozik, hogy beéri kicsivel. Ágnes is megtudja, hogy Lászlóék esküvőre gyűjtenek. Amikor Attila egy döntést egyedül hoz meg az irodában azzal az indokkal, hogy ő a többségi tulajdonos, Ágnes úgy dönt, neki is kell még részesedést szereznie a Berényi Kft-ben. Ezért felajánlja Lászlónak, hogy megveszi a részét, hogy László ki tudja fizetni az esküvőt. Mit mond erre László? 

Legnézettebb videók