Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 43. héten

Balázs egyre közelebb kerül Hannához, de mégsem biztos magában. Vajon hogyan alakul a két fiatal kapcsolata? Ludwig és Ágnes összefognak Brigittáék ellen. Attila félti a céget Ludwigtól, ezért Miklóshoz fordul segítségért. Péter eljátssza a pénzét, ami komoly problémát okoz neki. László segít az egyik táncos lánynak, aki hálából megbonyolítja az életét. Gizella egyáltalán nem nézi jó szemmel a táncos lány felbukkanását. Vajon Gizella és László kapcsolata kiállja ezt a próbát?
 
Miután Tóbiás bevallotta, hogy nem tudja használni a jobb oldalát, megkér mindenkit Zsófi kivételével, hogy hagyják magára. Míg Gizella Margót vigasztalja, Tóbiás Zsófival osztja meg a félelmeit a közös jövőjüket illetően. Később Margó biztosítja Zsófit, hogy mindenben segíteni fogja, és hogy Zsófi ebben az új helyzetben is helyt fog állni. Zsófi a saját félelmei ellenére igyekszik optimistán látni a világot.
Hanna és Balázs egymáséi lesznek, de Péter rájön, hogy Balázs nem vágyik még komoly kapcsolatra Hannával, és beadja a lánynak az ellenkezőjét. Ezen felbuzdulva Hanna már közös lakást keres, ám Balázs közli vele, hogy el kell utaznia egy állásajánlat miatt. Miklós és Balázs beszélgetéséből aztán kiderül, hogy Balázs csak hazudta az ajánlatot, mert még nincs kész egy tartós kapcsolatra. Péter ismét hazudik Hannának, ezúttal azt, hogy Balázs azt szeretné, ha a lány is elutazna vele. Mikor Balázs ezt cáfolja, Hanna jobbnak látja, ha szakítanak. Balázs megtudja, hogy Péter manipulálta Hannát, és Hannával együtt kérik számon Pétert, aki visszatámad, azok ketten folyamatosan bántották őt. Péter szemtanúja lesz Hanna és Balázs búcsúcsókjának, amikor megcsörren a telefonja: Ádám keresi. Hanna megijed, amikor Ádámtól telefonhívást kap, és kiderül, hogy Ádám Péterrel is beszélt korábban. Péter azonban az állítja, hogy nem mondott semmit Ádámnak Hannáról és Balázsról. Végül összevesznek, miközben mindketten a másikat hibáztatják a múlt eseményeiért. Péter pókeren vigasztalódna Rudiékkal, de ott is veszít. Róbert viszont direkt veszít Rudival szemben.
László meghallja, amint Vali, a sztriptíztáncosnő Ruditól és Krisztiántól kérne segítséget a költözéséhez. Mivel egyikük sem ér rá, a munkát végül László vállalja. Vali megköszöni neki a segítségét, és egy csók is elcsattan, amiből László azonban kihátrál. Büszkén hozza haza a költöztetéssel keresett tízezer forintját, de Gizella kérdései elől, hogy pontosan kit is költöztetett, igyekszik kitérni. Később Vali tűnik fel a boltban, ahol csak Gizellát találja. Vali és Gizella egészen összebarátkoznak, és a beszélgetésükbe érkező László először megrémül, hogy együtt látja őket. Vali végül elkéri László számát, ha esetleg további költöztetési munkákat találna. Alig távozik Gizella, László telefonja megcsörren. Vali keresi, aki máris talált neki munkát. Vali megkéri Lászlót, hogy árulhassa a kozmetikumait a kisboltban, de Lászlónak nincs ínyére lopott holmival kereskedni. Kap egy rúzst Valitól, amit Gizellának ad. Végül Gizella megy bele a közös üzletbe, hogy legyen pénze meglátogatni Lindát.
Ludwig aggódik, hogy megfelelő-e a Berényi Kft vezetése, ezért el akarja kérni a legfrissebb könyvelési adatokat, ám Attila csak egy részüket hajlandó átadni. Ludwig valamit talál a könyvekben. Ágnes arra ér haza a villába, hogy Ludwig vidáman flörtölve nevetgél Brigittával. Ludwig szeretné, ha Ágnes és Brigitta kibékülnének, ám Ágnes vonakodik. Később Ludwig pénzügyi segítséget ajánl Brigittának, majd Ágnesnek elmondja, hogy a Berényi Kft. könyvelése alapján Brigittáék pénzügyi problémákkal küzdenek. Ludwig kérésére Ágnes mintegy mellesleg megemlíti Júliának és Attilának, hogy Brigittáék fizetési elmaradása talán végleges nemfizetést jelent majd, mire Júlia megkéri Brigittát az azonnali utalásra. Attila ármányt sejt, és vallatni kezdi Ágnest, de ő nem felel. Miután az áthidaló hitel aktuálissá válik, Brigitta felkeresi Ludwigot és Ágnest. Ludwig a hitel feltételéül azt szabja, hogy Brigittáék fedezetként ajánlják fel kétmillió eurós házukat. Miután Brigitta aláírja a szerződést, Ágnes felhívja Brigittáék ügyfeleit azzal a figyelmeztetéssel, hogy Brigittáék csődbe fognak menni, ezért mielőbb hajtsák be kintlévőségeiket. Attila rájön, hogy Ágnes és Ludwig intézte úgy, hogy Brigittáék csődbe menjenek, így számon kéri Ágnesen és Ludwigon Brigittáék csődbe kényszerítését. Bár Attila megérti a bosszúvágyát, mégsem szeretne további üzleti kapcsolatban maradni Ludwiggal, mert attól tart, módszereivel tönkreteszi a cég hírnevét, és ezért Miklóshoz fordul segítségért.
 

Legnézettebb videók