Műsorújság
RTL Most

Ez történt a 40. héten

Tóbiás és Ádám befejezik a fitnesz DVD-t, és Tóbiás Péterrel akarja bemutatni az edzésterv sikerességét. Liza megtudja, hogy ki az igazi apja. Mit tesz most? Zsolt hamis üzenetet kap, amely komoly veszélybe sodorhatja a szabadságát, és elhatározásra jut. Mire Krisztián és Rudi rájön, hogy mi áll a háttérben, addigra már késő. Miklós és segítője megszerzik azt, amire már rég óta vágynak, és üzleti ajánlatot tesznek Ritának. Vajon ő mit választ? Júliát feldühíti Timi, és olyat tesz, ami nem várt következményekkel jár, így Timi bosszút forral, ami nem csupán másokon csapódik le, de súlyos következményekkel jár.
 
Miután Liza a kottából, a fotóból és anyja egy korábbi megjegyzéséből rájön, hogy Benedek lehet az igazi apja, Attilához megy, tőle azonban kitérő választ kap. Később Róberttel fut össze, aki hazaviszi, hogy beszéljen Ágnessel. Ágnes kénytelen bevallani neki a teljes igazságot Benedekről. Liza nem tudja megbocsájtani az anyjának, hogy egész életében titkolta előle apja kilétét. Az is kiderül, hogy a zongoratanára szerint Liza eddig nem játszott elég jól ahhoz, hogy felvételt nyerjen a zeneiskolába. A megpróbáltatások hatására Liza ismét el kezdi szedni a gyógyszereit.
Tóbiás és Ádám befejezték a fitnesz DVD-t, de még nincs marketing tervük a terjesztéshez. Júlia Pétert ajánlja segítségül, míg Nóra Róbertet. Zsófinak nem tetszik Róbert tanácsa, ezért Péter ötletét fogadják el, ami konfliktust okoz Nóra és Júlia között. Júlia azonban továbbra is úgy tesz, mintha örülne Nóra és Róbert házasságának. Tóbiás úgy dönt, hogy Péterrel fogja bemutatni edzésterve sikerességét. Balázs is bíztatja Pétert, hogy eddzen, ha vissza akarja szerezni Hannát. Az “előtte” fotó elkészítésére Tóbiás Ádámot kéri meg. A három fiú közötti feszültség balesethez vezet: Balázs véletlenül összetöri Ádám gépét.
Zsolt aggódik azon, hogy mit mondott Bözsi a rendőrségnek, majd üzenetet kap egy ismeretlen számról. Úgy tűnik, Aliz írt, azt állítva, hogy mindent be akar vallani a rendőrségnek, amit tud a fegyverekről. Zsolt nem sejti, hogy ez Ádám csapdája, és kétségbeesésében Nórától kér tanácsot, aki felháborodik Zsolt tettén, és közli, hogy nem fogja megúszni a börtönt. Zsolt azt tanácsolja Krisztiánnak és Rudinak, hogy meneküljenek. Rudi megfogadná a tanácsát, de Krisztián gyávaságnak minősíti. Zsolt végül úgy dönt, feladja magát. Ezután Rudi hívást kap Aliztól. Kiderül, hogy Aliz sosem ment a rendőrségre, nem tett tanúvallomást Zsolt ellen. Krisztián reménykedik abban, hogy még időben szólhatnak Zsoltnak, de Nóra közli: elkéstek. Zsolt Krisztiánt kéri meg, hogy mondja el Oszkárnak, mi történt az apjával és őt bízza meg azzal is, hogy vegye át a helyét. Krisztián próbál határozottnak tűnni, de valójában nehezére esik mindkét dolog. Zsolt úgy dönt, hogy ki akar jönni a börtönből, mert fontosabb a fia, minthogy megbűnhődjön.
Miklós arra kéri Balázst, hogy kutassa át Nóra lakását, hátha talál valamit Róberttel és a pénzzel kapcsolatban. Róbert rajtakapja Balázst és visszaszerzi a fiú által eltett laptopot. Miklós kiakad a kudarc miatt. Balázs Róbert autója mögé lép és úgy tesz, mintha elütötte volna, még egy őt igazoló röntgenképet is szerez. Miklós ugyan dühös, amiért Balázs kockáztatta az életét, de zsarolással visszaszerzi a pénzt Róberttől. Balázs, miután megkapja a részét Rita pénzéből, úgy dönt, hogy azt Ritának adja, ha Rita távozik. Rita először nem akarja, de végül rájön, hogy a fiúnak igaza van. Előbb-utóbb úgyis távozna, és ha előbb lép ki a lánya életéből, az talán kevésbé fáj Hannának.
Timinek nem tetszik a koszorúslányruha, amit Nóra és Júlia kinézett neki, egy sokkal drágábbat szeretne. Amikor rájön, hogy nem kaphatja meg, szemtelenül viselkedik mindenkivel. Júliánál végül betelik a pohár, és pofon vágja. Nóra a pofon láttán kiborul. Azt szeretné, ha Júlia bocsánatot kérne a lányától. Júlia szerint Timi is tartozik neki egy bocsánatkéréssel. Júlia ismét összeszólalkozik Timivel, és számító kis kígyónak nevezi. Ez adja Timinek az ötletet, hogy kígyót rejtsen Júlia és Attila kocsijába.
Róbert attól tart, hogy túl sokba fog kerülni a legénybúcsúja, de Attila már kifizette a vidéki kúria költségeit, így a buli meg lesz tartva. Ádám és Krisztián gyerekesen veszekednek, egyik sem akar a másikkal buliba menni. A társaság végül kedveszegetten indul vidékre, miközben nem is sejtik, hogy az egyik ülés alatt egy kígyó lapul.
 

Legnézettebb videók