Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 24.)

Miben marad Krisztián és Aliz a házassággal kapcsolatban? Péter továbbra sem árulja el Hannának a Natasával történt incidenst. Bandiról kiderül, hogy talán nem olyan ártatlan, mint amilyennek mutatja magát. Gizelláék teljesítik Stella kívánságát.

Krisztián arra ébred, hogy az összes lakótársa leendő vőlegényként ugratja őt. Aliz Vilmosnak és Bözsinek is elújságolja a nagy hírt, ők azonban óva intik Alizt az elhamarkodott döntéstől. Krisztián kérdőre vonja Alizt, hogy miért kezeli tényként a lehetséges frigyet, majd ezután bevallja Rudinak, hogy esze ágában sincs anyagi érdekből kifolyólag megházasodni.

 

Natasa és Péter kénytelen Hanna előtt azt a látszatot kelteni, hogy minden rendben van köztük. Ottó Péter szemére veti, hogy nem szép, hogy hazudik Hannának. Natasa Emíliának panaszolja el, hogy nem tud túllépni a Péter és közte kialakult helyzeten, ezért Emília azt javasolja neki, hogy próbálja meg a tanulmányai segítségével elterelni a gondolatait a problémáról.

 

Ottó számonkéri Péteren, hogy bejelentés nélkül felvette Bandit, és azt is tudatja, hogy egeret találtak a KisSzékben. Ottó egércsapdát ad Bandinak, amivel rövidesen elkapják az egeret. A csapat nem tudja, hogy mit kezdjen a csapdába esett állattal, ezért Bandi magára vállalja, hogy elengedi a kis rágcsálót. Később kétértelmű megjegyzései miatt mindenki azt hiszi, hogy Bandi nem elengedte, hanem megölte az egeret.

 

Stella továbbra sem hajlandó szóba állni Gizellával és Lászlóval, mert haragszik rájuk.. Gizella és László ezért belátják, hogy csak úgy engesztelhetik ki Stellát, ha beviszik őt az anyjához a börtönbe. Így végül megtörténik az első találkozás anya és lánya között.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók