Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 06.)

Vajon képes lesz Hanna beszélni Péterrel a hannoveri hírekről? Vajon mit tud meg Attila a nyomozás közben? Vajon lebukik Milán csirkejelmezes csínyével? Vajon sikere lesz-e Rudinak a tőzsdén?

Hanna arra kéri Natasát, hogy egyelőre ne szóljon Péternek a hannoveri állásajánlatról. Péter és Máté egy sündisznóval állítanak haza, de Júlia hallani sem akar arról, hogy a kisállat a lakásban maradjon. Péter befogadja a sünt Hanna lakásába, de Júlia szerint nem ez a legjobb módja annak, hogy Péter kifejezze a Hanna iránt való elköteleződését. Egy Ádámmal folytatott beszélgetés hatására Péter azzal fogadja a komoly bejelentésre készülő Hannát, hogy lassan elkezdhetnének gondolkodni a kettesben való együttlakáson.

 

Miután Attila és Ágnes végigveszik azokat a személyeket, akik esetleg tudhatnak valamit Ludwig eltűnéséről, Attila ismét felkeresi Emíliát, akitől megtudja, hogy Ágnes nem bánt kesztyűs kézzel Ludwiggal, majd amikor Rudit kérdezi ki, kiderül, hogy Ágnes szexelt Rudival Ludwig előtt a születésnapi partiján.

 

Tóbiás leszúrja Ottót a csirkejelmezes betörés miatt. Ottó Natasa segítségével rájön, hogy nagy valószínűséggel Milán lehetett a valódi elkövető. Natasa ezután elkapja Milánt, és szigorúan arra utasítja, hogy hozza helyre a dolgot. Milán később be is vallja Lászlónak és Tóbiásnak, hogy ő volt a csirkejelmezes betörő.

 

Aliz megtudja, hogy Rudi az exneje megenyhítése érdekében a tőzsdén akarja megfialtatni a fiainak szánt pályakezdő alapot. Aliz aggódik, de Rudi mindaddig bízik elképzelése sikerességben, amíg Miklós nem közli vele a tőzsde reggeli híreit, miszerint egyes részvények jelentősen romlottak, míg mások értéke az egekbe szökött. Mivel Rudi nem emlékszik, hogy a brókere pontosan mibe fektette a pénzét, azonnal ellenőrzi az online részvényeit, és szembe kell néznie a kiábrándító ténnyel: máris elveszített másfél millió forintot.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók