Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 23.)

Bözsi ledöbben, amikor Aliz házasodási mizériája újabb fordulatot vesz. Miért akarja Gigi kibékíteni Zsófit és Ádámot? Vajon Ágnes elhiszi-e Brigitta történetét? Bandi súlyos vallomással áll elő Miklósnak

Miután Tóbiás és Kristóf előálltak a javaslattal, hogy Aliz és Kristóf mégis házasodjanak össze érdekből, a csapat végül úgy dönt, hogy átgondolják, mielőtt döntenének. Aliz azt gyanítja. hogy Krisztiánt megviseli a Kristóffal való házasság gondolata, azonban legnagyobb meglepetésére Krisztián belemegy az ötletbe. Bözsiék viszont képtelenek tovább várni, rákérdeznek Aliznál, hogy miért nem akarja bevallani neki, hogy házasodni készül Krisztiánnal. Aliz erre beismeri, hogy azért hallgatott, mert nem Krisztiánhoz, hanem Kristófhoz megy hozzá. Vajon mit szól Bözsi?

 

Zsófi üzenetet kap a megnyitóra felkért norvég fotóművésztől, hogy vállalja a kiállítást, azonban az Ádámmal már napok óta tartó hűvös viszony miatt inkább nem mondja el a jó hírt. Gigi arról győzködi Zsófit, hogy avassa be Ádámot, majd Ádámnál is tesz egy kísérletet, hogy rábírja a Zsófival való békülésre, azonban amikor Ádám sem hajlik a dologra, Gigi úgy dönt, kézbe veszi az ügyet. A terv működik, Zsófi és Ádám kibékülnek. De vajon miért jó ez Giginek?

 

Brigitta összeszúzódott arcát látva Ágnesben bűntudat ébred, azonban igyekszik elnyomni az érzést. Júliának elmondja, hogy gyanúsnak találja Brigitta történetét arról, hogy a férje megverte. Júlia viszont emlékezteti Ágnest, hogy nem olyan régen még Ágnes is hasonló cipőben járt, mint most Brigitta. Ágnest nyomasztja a lelkiismeretfurdalása, azért arra kéri Attilát, nézzen utána Brigitta történetének. Eközben Ágnes pedig találkozóra hívja Brigittát, hogy többet tudjon meg a Louis-val való kapcsolatáról.

 

Miklósnak bűntudata van, amiért a verekedés során véletlenül sérülést okozott Nórának. Nóra alaposan kiosztja Miklóst és Ábelt egyaránt, Ábelt pedig külön leteremti, amiért négyszemközt beszélt Bandival. Nóra úgy érzi, erőteljesebb szankciókat kell hoznia Bandival, ezért megígérteti a fiúval, hogy az égvilágon senkivel nem beszél az ügyről Nórán kívül. Azonban az ígérete ellenére Bandi elképesztő történettel áll elő Miklósnak, és elmondja, mi történt valójában. Vajon merre mozdítja ez az ügyet?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók