Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. január 10.)

Vajon titokban tartja Milán Emília előtt a képcsempészést? Júlia rájön, hogy van egy titkos beceneve. Vajon hogyan szerez pénzt Stella alapítványi iskolájára László és Gizella? Vajon elérni Ágnesnek, hogy Gizella mellette tanúskodjon?

Félix kifizeti Rudinak a festménycsempészésért járó pénzt, majd Milán lelkére köti, hogy Emília előtt tartsa titokban a Szerbiában történteket. Emília eszköztelennek érzi magát Milán viselkedésével szemben, de egyelőre még nem adja fel.

 

Attila és Szilvia együtt tölti az éjszakát. Eközben Miklós, Júlia és Nóra egymásra talál a Rózsa bisztróban, és hármasban iszogatnak. Júliáról kiderül, hogy nemrég lefeküdt Attilával, mire Nóra és Miklós megjegyzi, hogy már értik, honnan kapta Júlia a gúnynevét. A gúnynevet nem árulják el neki, Nóra viszont rávilágít, hogy Júlia folyamatosan rossz döntéseket hoz a férfiakkal kapcsolatban.

 

Gizella és László otthoni közös tanulással akarják feljavítani Stella teljesítményét, hogy később felvegyék a Wittenberger magániskolába. László eleinte türelmetlen a lassan tanuló Stellával, de igyekszik, míg Gizella Stellát is megkérdezi arról, hogy szeretne-e a Wittenbergerbe járni. Gizella számolgatja a félretett pénzüket, de László kiábrándítja, hogy valószínűleg nem engedhetik meg maguknak az alapítványi iskolát.

 

Liza meglátja a síró Ágnest, ezért Ágnes kénytelen elmondani Lizának, hogy mi történt pontosan Ludwig „balesetének” éjjelén, és hogy Gizella nem tanúskodik mellettük. Liza megkéri Gizellát, hogy gondolja meg magát, de Gizella hajthatatlan. Amikor Ágnes Lászlótól megtudja, hogy valószínűleg nem tudják kifizetni Stella alapítványi iskoláját, alkut ajánl Gizellának: ha mégis azt vallja, amit Ágnes szeretne, akkor kifizeti Stella teljes tandíját. Ludwig orvosa értesíti Ágnest, hogy az MRI vizsgálatok alapján Ludwig szinte biztos, hogy soha többé nem lesz képes sem beszélni, sem mozogni, a továbbiakban pedig Ágnesnek kellene otthon ápolnia a férfit.

 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók