Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016.szeptember 21.)

Vajon alaptalan volt Rudi féltékenysége? Hogyan vidítja fel László és Gizella Stellát? Vajon sikerül Miklósnak kiengesztelnie Lászlót? Hogyan végződik Félix és Emília randevúja?

Miután Vilmos meglátta, ahogy Rudi elveri Krisztiánt, Aliz kénytelen Vilmosnak bevallani, hogy már rég szakítottak Rudival. Krisztiánnak majdnem sikerül elhitetnie Rudival, hogy nem történt semmi közte és Aliz között, de később Aliz elszólja magát. Ezért Rudi megbizonyosodik arról, hogy Aliz megcsókolta Krisztiánt nem sokkal azután, hogy a lány szakított Rudival.

 

Stella szomorú, mivel kificamodott a csuklója a trambulinon, ezért nem mehet a következő pár hétben edzésre, és így a focimeccsről is lemarad. László és Gizella hosszas töprengés után úgy dönt, hogy áthívják az edzőtársait, hogy ezzel vidítsák fel Stellát. A meglepetés sikerül, Stelláék boldogan játszanak az udvaron, ráadásul új focimezeik is megérkeznek.

 

Attila nem örül, amikor megtudja, hogy Miklós az ő fotóját is szeretné rátenni a Berényi-víz logójára. Ezért megkéri Miklóst, hogy őt hagyja ki mindenből, ami az új üzlettel kapcsolatos, hiszen Attilának már rég nincs köze az ügyeihez. Miklóst zavarja Nóra kapcsolata Rolanddal, és megpróbálja kényelmetlen helyzetbe hozni Rolandot azzal, hogy áldását adja a kapcsolatukra. Miklós végül Lászlóval sem ért szót, aki csak a gyerekek miatt fogadja el az ajándékát (focimezeket), nem pedig azért, mert szándékában áll vele kibékülni.

 

Emília randevúra készül Félixszel. Bár Emília nem akarja bevallani, egy kicsit izgul, hiszen kapcsolata Félixszel kezd komollyá válni. Amikor azonban kiderül számára, hogy Félix tiszteletben tartja elhunyt férje emlékét és bármeddig vár Emíliára, megnyugszik. Emília végül úgy dönt, hogy leviszi a pincébe Iván összegyűjtött dolgait. Csakhogy a pincében összefut Félixszel, aki állítása szerint azért ment le, mert gázszagot érzett. Mielőtt kijuthatnának a pincéből a gáz berobban. Vajon kijutnak élve?

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók