Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Mivel a fiatalok kiakadnak azon, hogy nem elég, hogy Milán önkényesen felcsapott pultosnak, de minden második sört ingyen adja a KisSzék nyitóbuliján, kidobják a srácot a rendezvényről. Amikor azonban másnap reggel összeszámolják a buli bevételét, rájönnek, hogy Milán akciójával sokkal többet kaszáltak, mint várható volt. Péter és Ottó ezért elnézést kér Milántól, majd bizalmuk jeléül felajánlanak neki egy pultos állást a tetőteraszon. De vajon jól döntöttek?

 

Aliz hiába bízik abban, hogy a Bözsiről készített videóval akár meg is duplázhatják a Parkinson-túrára eddig befolyt összeget, ugyanis időközben Bözsi és Vilmos megtudja, hogy hónap végéig ki kell fizetniük kétszázezer forintnyi tartozást a banknak a halastavuk után, és emiatt Bözsinek elmegy a kedve a túrától. Aliz ugyan szeretne segíteni Bözsin, de mivel fogalma sincs, hogyan oldhatná meg nagyanyja problémáját, Rudinak panaszolja el a bánatát. Rudi azt javasolja, Aliz fizesse ki Bözsiék adósságát a Parkinson-túrára befolyt összegből. Vajon Aliz megfogadja Rudi tanácsát?

 

László hiába jelenti be, hogy megveszi Gizellának a Rózsa bisztrót, akárhogy is számolják, sehogy sincs elég tőkéjük ehhez. Amikor azonban már végképp lemondanának a tervről, Gizellának Tóbiással beszélgetve támad egy ötlete. Gizella és László elhatározza, hogy eladják a kisboltot és a lakásukat is Hárs Félixnek, hogy aztán a lakást visszabérelhessék. A két ingatlanért várt összeget azonban hiába ajánlják fel Krisztiánnak a bisztró megvételére, szembesülniük kell a fájdalmas ténnyel, hogy a Rózsa alsó hangon is kétszer annyit ér, mint a Novák lakás és a kisbolt együttvéve.

 

Miután Ágnes bevallja Júliának, hogy aggasztja Ludwig váratlan felbukkanása, Júlia azzal próbálja megnyugtatni sógornőjét, hogy talán ezúttal Ludwig szándékai tényleg tisztességesek, és talán valóban csak a szétszakadt családot jött újraegyesíteni. Amikor aztán másnap reggel kiderül, hogy Ágnes alapítványát hivatalosan bejegyezték, Ágnes végképp megkönnyebbül. Ágnes ezután azonnal át is íratja a Fittlabor épületét az alapítvány nevére, így amikor később betoppan hozzá Ludwig, kárörvendően fogadja. Ludwig azonban korábbi ígéretéhez hűen különleges meglepetéssel készült. Talán tényleg csak a családegyesítés a célja?

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók