Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. május 19.)

Vajon folytatódik Natasa és Hanna barátsága? László „kiképzése” meglepő fordulatot vesz. Vajon hajlandó Júlia részt venni a börtönszépségversenyen? Hanna nyomra bukkan Krisztián hollétével kapcsolatban.

Hanna számon kéri Natasán, amiért beleavatkozott Rókussal való kapcsolatába. Natasa hiába próbálja meggyőzni Hannát, hogy csak jót akart. Később Natasa Ádámmal osztja meg bánatát, Ádám pedig javasolja neki, hogy próbálja meg kijavítani a hibát, és Rókus lelkére beszélni. Natasa először ezt a lehetőséget elutasítja, mert nem akar ismét bekavarni Hannának, de Ádám meggyőzi a lányt, ha segítő szándékkal tesz valamit, az nem kavarás. Natasa beszél Rókussal, aki rááll egy újabb randi lehetőségére Hannával. Natasa lelkesen elújságolja Hannának a fejleményeket, reméli, ez helyrehozhatja a barátságukat, ám úgy tűnik, Hannát nem hatja meg Natasa erőfeszítése, az ő szemében Natasa egy életre elvágta magát. Vajon lehet ezután még igaz barátság Hanna és Natasa között?

Gizella észreveszi, hogy László otthon hagyta a hálózsákját, és utána viszi a „vadonba”. Gizella aggódik, hogy László nem fog boldogulni a nomád körülmények között, de úgy tűnik, László remekül elvan, sőt, olyannyira vakmerővé válik a pillanat hevében, hogy meggyőzi Gizellát, vonuljanak el kicsit a sátorba kettesben. Rudi rajtakapja Gizellát és Lászlót. László végül idejekorán hazatér, mert a kis erdei kaland ráébreszti, Gizella nélkül egy napot sem bír ki. Gizella azonban meggyőzi férjét, hogy remekül fog boldogulni egyedül is.

Júlia nem akar részt venni a börtönszépségversenyen, mert aggasztják az otthoni gondok. Piros azonban meggyőzi Júliát, azok után, amit itt a börtönben kibírt, a családi gondokkal is meg fog birkózni. Júlia felkészíti Pirost a versenyre, és megígéri, hogy elmegy meglátogatni Stellát. Júlia végül a versenyre is elmegy, bár csak azért, hogy Pirost bátorítsa, és leadja rá a szavazatát. Piros meg is nyeri a versenyt, Júlia pedig visszavonul a cellájába, és visszaidézi bentléte legfontosabb mozzanatait.

Hanna egy újsághírt illusztráló képen Krisztiánt fedezi fel. Mivel a hír szerint Krisztián a Karibi-térségben megmentett egy kisgyereket, Hanna úgy gondolja, jó ötlet, ha kiragasztja a cikket a Rózsában, hiszen Krisztán a ház új büszkesége. Rudi arról beszél Aliznak, hogy szeretne segíteni Zsoltnak megkeresni Krisztiánt, de Aliz a lelkére beszél: ne menjen sehová. Hanna meghallja ezt a vitát, csodálkozva mutatja nekik a cikket Krisztiánról.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók