Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. február 3.)

Hanna vajon továbbra is azon dolgozik, hogy szétválassza Pétert és Renátát? Attila megtudja, hogy Ágnes miért dühös rá. Nóra magánnyomozásba kezd Róbert halálának ügyében.
Péter leteremti Hannát, miután megérti, hogy megpróbált pénzt ajánlani Renátának, csak hogy eltűnjön a fiú életéből. Péter ezután megígéri Renátának, hogy kettesben utaznak majd Párizsba, és persze ő fizet majd mindent. Péter azután megjegyzést tesz Ádámnál Hannára, Ádám pedig számonkéri a lányt, hogy ha nem akar Pétertől semmit, miért olyan fontos neki, hogy ne legyen senkivel. Hanna megvédi magát, ő csak Pétert szeretné óvni, mint barátot. Péter végül nem találja meg az előző napi joghurtos bevételt, ezért Hannának támad: szerinte a lány lopta el a pénzt, hogy megmérgezze a bizalmat Renáta és Péter között.

Ágnes kellemetlen megjegyzést tesz Miklósra András halálával kapcsolatban, Júlia pedig hamarosan kideríti, hogy Ágnes valójában Attilára neheztel. Attila ugyanis megbocsátott Miklósnak András halálával kapcsolatban, de képtelen megbocsátani neki Benedek halála miatt. Júlia közli Attilával, hogy talán itt lenne az ideje a feloldozásnak.

Miután Nóra hazaérkezett az egyszemélyes nászútról, konfrontálódik a nyomozókkal, amiért azok továbbra sem tudnak felmutatni értékelhető eredményt Róbert gyilkosának megtalálásával kapcsolatban. Nóra ezután magánnyomozásba kezd, és sorra kérdezi Miklóst, Rudit, Ágnest és Ludwigot. Gizella eközben tovább iszik, és amikor Nóra erre rájön, kiparancsolja a lakásból. Gizella ezután figyelmezteti Miklóst Nóra furcsa viselkedésével kapcsolatban. Miután Miklós felkeresi Nórát, a lakásában teljes falra tűzött nyomozati anyagot talál, és kiderül számára, hogy ő Nóra első számú gyanúsítottja.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók