Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. február 15.)

Ágnesnek végre színt kell vallania. Attila úgy dönt, a szívére hallgat Júlia bűnösségével kapcsolatban. Zsófi cseles terve saját maga ellen fordul. Rudi zűrös helyzetbe sodorja Krisztiánt.
Miklós kérdőre vonja Ágnest, és rájön, hogy Ágnes szándékosan félrenézett, hogy ne kelljen észrevennie, milyen kétes ügyekkel biztosítja Ludwig az életszínvonalukat. Amint azonban kimondja az igazságot, Ágnes többé már nem lehet közömbös, és elhatározza, nem kémkedik tovább Ludwignak, és a Berényiek mellé áll. Ludwig azonban nem tűri az árulást. Mit tesz most?

Júlia képtelen börtönbe juttatnia a fiát, ezért Petrik is visszalép, Júlia vesztes ügye mellé nem állhat. Mivel Péter nem avatja be a titkába Júliát, Attila berohan az előzetesbe, és megtudja, hogy Júlia magára vállalta a gyilkosságot. Képtelen elhinni a dolgot, hiába mondja ezt a szemébe Júlia is. Ezért Olíviához fordul, és arra kéri, találjon bizonyítékot Júlia ártatlanságára.

Zsófi és Tóbiás is magyarázkodni kényszerülnek a hazugságuk miatt, majd arra jutnak, hogy mégis folytatják a bulit hármasban. Tóbiás és Ádám alaposan lerészegednek, Zsófi azonban nem érzi jól magát, és hamar lelép. Másnap reggel hiába keresi otthon Tóbiást, mert ő még mindig Ádámmal alszik összebújva. Zsófit megeszi a keserűség, hogy megint nem neki sikerült Ádámmal lennie.

Haller és banda hiába próbál bármit kiszedni Krisztiánból, ő nem vallja be, hogy ki lophatott Haller pénzéből. Két napot kap, hogy visszaszerezze a hiányzó pénzt. Később Krisztián és Aliz is hiába keresik Rudit, ám ő egyszer csak mégis megérkezik, és felszabadultan közli Alizzal, hogy megoldotta az életüket, lesz pénz mindenre. Hogyan?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

Legnézettebb videók