Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. december 05.)

Hogyan oldódik meg Cuki kutya elhelyezése? Sikerül Ádámnak bejutni Gigi raktárába? Tóbiást egyre jobban nyomasztja a bűntudat Gizelláék miatt. Ágnes és Ludwig kapcsolata problémásan indul újra.

 

Bözsi és Vilmos azt tartaná helyesnek, hogy a hazatérő Cukit visszavigyék a gazdijának, de Luca új gazdit akar neki keresni. Milánnal osztja meg tervét: a kutyának új otthon kell. Milán otthon összebalhézik Emíliával, amiért dühösen elviharzik a lakásból és spontán döntést hoz: Lucának nem kell tovább gazdát keresni, ő tudja, hová menjen Cuki. Mi lesz Milán megoldása?

 

Ádám egyre biztosabb abban, hogy a nyomozás sikeréhez be kell jutnia Gigi raktárába. Vajon sikerül Ádámnak meggyőznie a gyanútlan Gigit, hogy elvigye a raktárba, amiről Ádám azt gondolja, hogy a Veintraub elleni bizonyítékokat rejti?

 

László és Gizella válságtanácskoznak, miből fizessék be a kisbolt büntetését. Tóbiás később megtudja, hogy nem elég, hogy a méltatlankodása miatt Gizelláékat egymillió forintra megbüntették, amíg nem fizetik ki az összeget, a boltot sem nyithatják ki. Tóbiás úgy dönt, hogy bevallja tettét Gizellának. De vajon tényleg megteszi?

 

Miután Liza rémülten kiszaladt a szobából, ahol Ludwig Ágnessel erőszakoskodott, Ágnes megrendülten próbálja Ludwig tudomására hozni: a nem mindig nemet jelent. Ágnes igyekszik elaltatni Liza gyanúját, azt állítja, hogy ilyesmik olykor előfordulnak férfi és nő között. Később Júlia és Nóra előtt már nem tudja leplezni, hogy fél Ludwigtól. Júliék ellenzik Ágnes és Ludwig kapcsolatát, azonban ő nem mond le a férfiról.

 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók