Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. augusztus 11.)

Vajon miben sántikál a titokzatos nő? Gizella és László tényleg eljátszotta az utolsó esélyét is Stella megszerzésére? Attila úgy érzi, nyomon van. Hogyan szerez pénzt Krisztián?

Ottó anyja egy régi szerződéssel hozakodik elő, amiben Róbert vállalta, hogy Ottót anyagilag támogatja a fiú 21. születésnapjáig. És bár Róbert már nem él, a szerződés értelmében a fiúnak jár a pénz a hátralévő két évre is Róbert hagyatékából. Nóra nem tudja, hogyan teremtse elő azt az összeget, Ottó viszont nem hisz az anyjának, és közli, szerinte az a szerződés hamis. Vajon igaza van?

Gabi hírekkel érkezik: nemsokára eljárást indítanak Stella rokonai ellen, amiért bántalmazták a kislányt. László örül a hírnek, ellentétben Gizellával, aki lelkiismeret furdalását úgy csillapítja, hogy elmondja Gabinak az igazat: Stellát nem verték meg. László attól fél, emiatt végleg letehetnek arról, hogy valaha megkapják Stellát.

Attila nem talál megfelelő titkárnőt most induló magánnyomozói cégéhez. Hanna felajánlja szolgálatait, ha cserébe írhat egy hosszú riportot egy névtelen detektív kalandjairól. Attila első ügyfele saját maga, és Júlia után nyomoz. Attila látja Júliát Rolanddal beszélni, ami alapján arra következet, hogy vele csalja Júlia.

Amikor Krisztián úgy dönt, mégiscsak lopna festményt, hogy pénzhez jusson, Ágnes már nem akarja megbízni. Krisztiánt azonban szorítja az idő, hiszen Yolandát hamarosan férjhez adják. Krisztián nem akar letenni a tervről, hogy festménylopásból szerezzen pénzt, ezért elkezd Félix után nyomozni.

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók