Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. április 12.)

Lili megismeri Ádám kevésbé romantikus oldalát is. Ágnes rájön, hogy Attila becsapta. Emília szőni kezdi a hazugságok hálóját. Miért akart hozzájutni Ágnes Gizella repülőjegyéhez?
Ottó megtalálja Ádám elhagyott fél pár kesztyűjét, és Gizella kérésére felviszi Ádámhoz. Azonban Lili van csak otthon, aki megtudja Ottótól, hogy Ádám a postára igyekezett, amikor elhagyta a kesztyűt. Lili sejteni kezdi, hogy Ádám rosszban sántikál, és felfedezi, hogy a képek is eltűntek a fiókból. Amikor később Lili rákérdez, hogy merre járt aznap, Ádám hazudik. Lili bánatában egyedül megy Péter és Ottó házibulijára.
 
Attila kiszedi Ágnesből Liza legutolsó telefonszámát, és kezdő nyomként elküldi azt Ludwignak. Börtönlátogatása során Ágnes Júliától tudja meg, hogy Attila hazudott neki, amikor megígérte, hogy Lizát biztonságba helyezi, ha megtalálja. Ágnes számon kéri Attilát, és megesküszik, hogy soha nem felejti el, amit ellene tett. A gondterhelt Attila bajait csak tetézi, amikor Péter zsarolással szó szerint kiebrudalja Attilát a lakásból egy házibuli miatt. Mennyire mérgesedhet még el ez a helyzet?
 
Közeleg Zsolt szabadulása. Mivel a börtönben nem szeretik a vádalkuval szabadulókat, annyira megverik, hogy eltörik a lába. A börtönkórházban Emília látogatja meg. Sas Emíliával küld be Zsoltnak egy könyvet, a Két Lottit. Később Irma érkezik Emíliához, aki mindenáron többet akar megtudni Emília titokzatos, Zsolt nevű udvarlójáról. A faggatástól felpaprikázott Emília elveszíti a türelmét, és a berohan a börtönkórházba Zsolthoz. Emília maga is meglepődik, amikor Zsolt kedvesen megnyugtatja, sőt, egy búcsúajándékot is kap tőle: A Sas által küldött Két Lotti című könyvet egy kedves rajzzal kiegészítve. Később Emília elviszi Irmát és Natasát a titokzatos udvarlójának az éttermébe: azaz a Rózsa Bisztróba, ahol összefutnak Nórával. Vajon miért lesz feszült Emília a találkozástól?
 
Gizella nagyon izgul az árverés miatt, eleinte döcögősen is indul a dolog, azonban Gizella hamar feltalálja magát a szerepében, és ügyesen vezényli le az aukciót. Miután összegyűlik a pénz a számlatartozásra, Gizella elbízza magát, és licitre bocsájtja a limbangi repülőjegyét is. Azonban egy titokzatos férfin kívül senki nem licitál a jegyre, így Gizella kénytelen nagyon kevés pénzért átengedni a férfinek. Gizella szörnyen szomorú, amiért elkótyavetyélte a jegyét, László megsajnálja, és békét kötnek. Gizella nem is sejti, hogy a titokzatos férfi Ágnes embere volt. De mit tervezhet Ágnes a csellel megszerzett repülőjeggyel?


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók