KERESÉS search-close

Előző rész (2015. október 1.)

szerző:
2015.10.01. 22:00
Át tudja venni Krisztián Zsolt helyét? Meddig bírja Júlia elviselni Timit? Sikerül Balázsnak megszereznie Rita pénzét?
Előző rész (2015. október 1.)
Zsolt Krisztiánt kéri meg, hogy mondja el Oszkárnak, mi történt az apjával. Ezenkívül őt bízza meg azzal, hogy vegye át a helyét. Krisztián próbál határozottnak tűnni, de valójában nehezére esik mindkét dolog. Zsolt úgy dönt, hogy ki akar jönni a börtönből, mert fontosabb a fia, minthogy megbűnhődjön mindenért, amit tett.
 
Timinek nem tetszik a koszorúslányruha, amit Nóra és Júlia kinézett neki. Egy annál sokkal drágábbat szeretne, amikor pedig rájön, hogy nem kaphatja meg, szemtelenül viselkedik mindenkivel. Júliánál végül betelik a pohár, és pofonvágja.
 
Miután Balázs úgy tett, mintha Róbert elütötte volna, a röntgenképpel tér vissza, ami őt igazolja. Annak ellenére, hogy Miklós kiakad, amiért Balázs kockáztatta az életét, visszaszerzi a pénzt Róberttől zsarolás útján.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való