Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. november 6.)

 Ágnes és Liza egyezségre jutnak a gyógyszerszedést illetően. Vajon kibékül valahogy Aliz és Luca a berlini út előtt? Ludwig Ottót felhasználva tönkre akarja tenni Róbertet.
Liza és Péter útba igazítják Ottót a házuk felé, miután kiderül, hogy Ottó Róbertet keresi. Liza nagy bánatára azonban Péter nem engedi, hogy Liza több időt töltsön Ottóval, mert neki beszélnie kell Ágnessel. Liza és Ágnes végre tisztázni tudják a gyógyszerszedésből adódó vitát. Liza elfogadja, hogy innentől szedi, cserébe elkezdheti a zeneiskolát.
 
Aliz megtudja Bözsitől az örömhírt, hogy Luca megnyerte az egyhónapos berlini junior ösztöndíjat egy tehetséggondozó intézetbe. Aliz elkeseredik, mert ki kell békülnie Lucával úgy, hogy Luca szóba se áll vele. Elkeseredését Rudi és Krisztián is észreveszik a közös lakásuk állapotán. Aliz annyira rendetlen, hogy Krisztián Ruditól várja, oldja meg ezt a helyzetet. Rudi azonban megértő Alizzal akkor is, amikor Aliz személyre szóló naplót készít Lucának, és megint felfordulást csinál a lakásban. Aliz repesve viszi a békülési ajándékot Lucának, ám elkésik. Luca már elutazott Berlinbe.
 
Ottó már a Róberttel való első találkozásakor felteszi a kérdést, ami idehozta: mit tud Róbert az apjáról. Róbert kellemetlen helyzetbe kerül, mert az igazat – 15 évvel ezelőtt ő maga okozott egy balesetet, amelyben Ottó apja meghalt – nem árulhatja el. Arra a kérdésére, hogy ki mondta Ottónak, hogy őt keresse, Ottó elárulja, egy levelet kapott, Róbert aláírásával, arról, hogy ha többet akar tudni az apjáról, keresse Róbertet. Nóra kedveli, hogy Ottó itt van, meg akarja hívni az esküvőjükre. Róbert lebeszéli erről. Gyanúja viszont az esküvő említésétől megerősödik. Elmegy az apjához és megkérdezi, ő küldte-e Róbert nevében Ottónak azt a levelet.
 

Legnézettebb videók