Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. május 15.)

A Berényi cégnél végre szavazásra kerül sor. Zsolt újra találkozik a könyvtáros nővel. Kiderül-e László titka?
Attila kiakad Miklóson, amiért az Ágnes előtt olyan célzásokat tett, hogy Attila kezéhez vér tapad. Mivel a fivéreitől nem tudta meg, Miklós kire is gondolt, Ágnes Júliánál próbálkozik, de ott sem jár sikerrel. Júlia beszámol Attilának Ágnes próbálkozásáról, ami a házaspárt is közelebb hozza egymáshoz. Attila felkeresi a húgát, és ráhagyja, amikor Ágnes úgy tippeli, Miklós Attila egykori barátjára és Ágnes első férjére gondolt, aki öngyilkos lett. Később Miklós meglepődik, amikor a céges szavazáson Attila nem Miklós, hanem Ágnes javaslatát támogatja.


 
Zsolt újabb randira készül a könyvtáros Mirtillel, ezért elküldi otthonról Krisztiánt és Rudit. Aliz is segíteni szeretne, és felajánlja, hogy főz valamit, de természetesen elrontja az ételt. Zsolt kénytelen Mirtillt a bisztróba vinni vacsorára, ott viszont egyenesen Ágnesbe futnak, ezért Zsolt úgy dönt, máshol folytatják a randit.


 
László és Zsolt megint hajba kap – ezúttal egy bisztró asztal miatt, ami László szerint túl közel van a boltjához. Később László úgy dönt, megint megpróbálkozik a stand-uppal, és míg Gizella a Háj Harcosok esti találkozójára megy, László újra fellép. Legnagyobb megdöbbenésére, miközben javában szapulja Gizellát a közönségnek, Zsoltot és Mirtillt ismeri fel a közönség soraiban.
 

Most mi lesz Laci titkával? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!  

Legnézettebb videók