Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. június 22.)

Aliz és Péter megtartják-e a titkukat? Kinga kínos kérdéssel szembesíti Zsófit. Hogyan végződik Rudi első rablása?

Gizella a kártyákból megjósolja Aliznak, mi lesz az ő és Ádám jövője, de összevesznek a kártyák különböző értelmezésén. Közben Ádám jön be a kisboltba, és Gizella neki is jósol. Az igaz szerelemről szóló jóslást Aliz magára érti, de Ádám rájön, hogy a jóslat valójában Hannáról szólt. Közben Aliz boldogan közli Péterrel, hogy Gizella mégsem adja ki a titkukat. Ennek hatására Péter szuperkedves Hannával, amit a lány úgy értelmez, hogy a kapcsolatukkal minden rendben.

 

Kinga megérkezik, és Júlia megkéri, hogy beszéljen Zsófival. Kinga felkeresi Zsófit, de azt hazudja, hogy a születésnapját akarja bepótolni. Zsófi elmondja Kingának, hogy gyereket terveznek Tóbiással, aminek Kinga látszólag nagyon örül. Később viszont rájön, hogy Zsófi valószínűleg tényleg szerelmes Tóbiásba. Amikor számon kéri ezt rajta, Zsófi nem tud mit mondani.

 

 

Miután Rudi megtudta, hogy Zsolt átverte őt, mégis nekiáll a rablás előkészítésének. Megtudja, hogy Zsolt bevette Krisztiánt is, aminek nem nagyon örül. Amikor kiderül, hogy whisky helyett tisztítószereket loptak, Zsolt kineveti őket. Zsolt távozása után viszont Rudi fegyvereket talál a flakonok alatt. Vajon mit kezd az új zsákmánnyal?

Mit tesz most Rudi? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!

 

 

Legnézettebb videók