Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. február 04.)

Elfogadja-e Aliz Zsolt ajánlatát? Sikerül-e eltusolni Zita hibáját? Vilmosnak nagy meglepetésben lesz része. 
 
Bár anyagilag csábító, Aliz nemet mond Zsolt ajánlatára, hogy beugró legyen egy pornóforgatáson. Amikor a bisztróban véletlenül kárt okoz, Zsolt megfenyegeti, hogy ezt is levonja a béréből, de Aliz kitart a döntése mellett. Ám amikor eltűnik Ádám fényképezőgépe, amit Zsolt pont ezért lop el, és kiderül, hogy a biztosító nem fizeti ki, Aliz végül kénytelen igent mondani Zsoltnak. Mi lesz ebből? 

Péter azt javasolja, hogy csenjék el azokat a joghurtokat a boltból, amiket Zita véletlenül súrolószerrel „ízesített”. Hanna tiltakozik, de Zitának is tetszik az ötlet. Miközben Zita eltereli a boltos fiú figyelmét, Péter és Hanna kicserélik az elrontott joghurtokat ehetőekre, ám közben Zita kénytelen komplett idiótát csinálni magából, amivel elijeszti a fiút, aki pedig tetszett neki. Péter később megköszöni Zitának ezt a szívességet és biztosítja a lányt, hogy egyáltalán nem idióta, csak jó testvér. 

Amikor Bözsi rájön, hogy Vilmos kidobta azt a kardigánt, amit ő újra akart hasznosítani, Bözsi kiszedi a kardigánt a szemetesből, egy törött seprűvel együtt, ami Bözsi szerint még használható. Később, míg Bözsi és Vilmos nincsenek otthon, László felhozza a pincéből a Bözsi által ott tárolt befőzést. Vilmos és Bözsi mindketten megdöbbennek, amikor alig tudnak belépni a lakásba a sok doboztól. Bözsi elszégyelli magát, ahogy szembesül a ténnyel, hogy túlzásba vitte a befőzést. Lehet, hogy valami komoly gond van vele? 

Legnézettebb videók