Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2015. augusztus 31.)

Rita visszazsarolja Róbertet, és kimenti magát a kínos helyzetből. Zsolt egészen egyedi módon próbálja megoldani problémáját Nikollal. Aliz jól van, és visszaadja a Lucától elvett pénz egy részét Bözsinek.

 

Miután Róbert meghallja, hogy Rita valakit „drágám”-nak szólít a telefonban, zsarolni próbálja őt. Rita azonban visszazsarolja Róbertet azzal, hogy beszélni fog Nórának arról, hogyan mozdult rá Róbert a mostohaanyjára. Róbert visszakozik. Amikor aztán Nóra nyomozni szeretne Rita után, Róbert eltereli a figyelmét. Rita aggódik amiatt, hogy Nóra elég jó ügyvéd-e, de Hanna és Ádám megnyugtatják. Ádám aztán elmondja Nórának, hogy Rita meglepően sokat érdeklődött Róbert felől, ezért Nóra és Rita ügyvédi megbeszélése kissé feszült hangulatban zajlik. Nóra és Ádám végül megbeszélik, hogy egyikük sem bízik Ritában, és Nóra megkéri Ádámot, hogy kövesse és figyelje meg őt.
 
Rudi már nagyon szeretne egy tervet Nikol ellen, és Zsolt végül meg is nyugtatja, hogy kitalált valamit, de a részletekről nem beszél. Zsolt titokban hívja fel Nikolt, és találkozót beszél meg vele. Amikor aztán Nikol megérkezik, igyekszik úgy alakítani a helyzetet, hogy kihasználhassa Nikol töretlen vonzódását Zsolt felé. A találkozás így végül előbb csókban, majd szexben végződik, amit a lakásba visszaérkező Áron döbbenten fogad.
 
Bözsi és Vilmos a vidéki házban keresik Alizt, ahol látszólag nem találják meg őt. Később azonban Bözsi titokban beszél a lánnyal, aki majdnem lebuktatja magát, amikor Vilmos kikel ellene. Bözsi végül megvédi őt Vilmos kritikájától, és egy nagy fazék levest hagy ott neki a hűtőben, amiről Vilmosnak azt hazudja, hogy Krisztinának készült. Mielőtt visszautaznának, Bözsi még megtalálja Aliz levelét, melyben visszaadja Bözsinek Luca pénze egy részét, és megköszöni Bözsinek a törődést.

Mit szól mindehhez Bözsi? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!

Legnézettebb videók