Műsorújság
RTL Most

Eljött a pillanat! – Ma este kiderül, ki ölte meg Róbertet

Számtalan találgatáson, nyomozáson vagyunk túl, és szinte már mindenki gyanús, aki Nóri esküvőjén ott volt. Végre, nem kell tovább várnunk és izgulnunk, most kiderül, ki volt a gyilkos.

Az ügyvédnő, és a vállalkozó életének legszebb pillanata, egyik percről a másikra tragédiába fulladt. Akkor este a villa dolgozószobájában elszabadult a pokol, és ki tudja, miért, hogyan, de valaki meggyilkolta Róbertet.

 

 

 

A gyász végigsöpört a Mátyás király téren, a szomorúság és a félelem szinte tapintható volt. Nórát egyszerűen nem lehetett megnyugtatni, fájdalmában először Miklós karjaiba menekült, ezzel enyhítve a kínokat, később pedig Attilánál talált vigaszra.

 

 

 

Időközben Julira terelődött a gyilkosság gyanúja, aki fiát védve – ártatlanul ugyan – börtönben ül. A szálak nemcsak összekuszálódtak, hanem egyre bonyolultabbá is váltak. Az élet fintora viszont, hogy Attila és Miklós veszekedése kellett ahhoz, hogy véletlen ráleljenek a sorsdöntő rejtett kamerára, ami Ludwig dolgozószobájában volt elrejtve, aki ma ismét feltűnik a Mátyás király téren.

 

 

Egyszóval készüljünk az estére, Ludwig nagy belépőjére, és arra, hogy a bűnös már nem bujkálhat tovább, hiszen most minden kiderül.

Legnézettebb videók