Műsorújság
RTL Most

Ebadta ronda és vén a kutyusa? Akkor a Barátok közt-ben a helye!

Exkluzív karrierlehetőség csúnyácska, öregedő kutyusok számára! Nálunk nem csak a cuki, pihe-puha kölykök rúgnak labdába. Már a bejáratnál kiröhögik, ha kutyaszépségversenyen próbálkozik? Kedvence már rég nem világcsúcsrészidőn belül hozza vissza a botot? Ha magára ismert, mi tárt karokkal várjuk! Október 5-én indul a Barátok közt nagy kutyacastingja!
Kitalálja, mi a közös a lenti kutyusokban?

Hát az, hogy
retinarepesztően rondák, de a gazdáik mégis imádják őket és büszkén vállalják: ők bizony nem manökenebeket, hanem hús-vér kutyákat tartanak!

Szerencsére az emberiség már ráeszmélt arra, hogy bizony nem csak hamvas, tejszagú, babaképű kutyakölyköké a világ!

Immár 27 éve minden szezonban megrendezik a világ legrondább kutyája szépségversenyt, amelyen a földteke legkevésbé szép, de annál szeretetreméltóbb jószágai mérik össze tökéletlenségüket, hogy megkaparintsák ezt a megtisztelő címet.

Ez a töpszli, félszerzet itt Quasi Modo, 2015-ben ő lett a Föld legcsúnyább kutyája:
 

Hát nem dögönyözné meg a legszívesebben?
Mi is úgy gondoljuk, hogy az egyedi kinézet megérdemli az elismerést!
A szabálytalan testű kutyáknak is jár 15 perc siker és csillogás!
 

Ha az Ön kutyája kifejezetten ellentéte a szépnek és már benne van a korban, akkor éppen rá van szükségünk, hogy vendégszerepeljen a Barátok közt-ben!


Nagyon fontos, hogy nem szépséges és fiatal kutyusokat keresünk, hanem olyan csúnyácska ebeket, akik már idős korúak!A cuki, fényképeznivaló kutyusokért is oda vagyunk, de most nem őket keressük.

Ha úgy érzi, az Ön kedvencére öntötték a szerepet, akkor nincs más dolga, mint október 11-éig elküldeni a négylábú fényképét egy rövid bemutatkozással együtt a csunyakutyus@baratok.hu emailcímre!

Arról, hogy melyik csúnya kutyus lesz a Barátok közt új vendégszereplője, a nézők szavazatai döntenek majd!Fontos, hogy csak akkor nevezze be kedvencét, ha úgy gondolja, az állat jól tűri majd a rivaldafényt, a forgatással járó körülményeket és zajokat, valamint a nyüzsgést! Ezen kívül az is lényeges hogy a kutyus gazdájaként Ön tudná-e a vállalni az ehhez kapcsolódó kötelezettségeket. A szerep időtartama pár hónap.
 

Addig is figyelje a Barátok közt hivatalos Facebook-oldalát és az RTL.hu-t, és mindenről időben tájékoztatjuk!

Legnézettebb videók