Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2013. október 30.)

Zsófi újabb tervet eszel ki Miklós ellen. Timi megismeri a féltékenység keserű ízét. Péter és Ádám megpróbálják felelősségre vonni Jónást.
Zsolt megdicséri Zsófit a Berényi Kft. pénzügyi adatainak megszerzéséért, és bejelenti, hogy most már csak pár lépés választja el őket attól, hogy tönkretegyék Miklóst. Zsófi a telefonbeszélgetésük végén majdnem lebukik, de Miklós végül továbbra sem sejt semmit. Zsófi rájön, hogy Miklós számára a cég a legfontosabb, majd egy Claudiától véletlenül kapott hír kapcsán újabb ötlete támad. Közli Zsolttal, hogy ha valóban ki akarják csinálni Miklóst nem csődbe vinniük kell, hiszen abból bármikor felállhat. Azt kell elvenniük tőle, ami számára a legfontosabb: a Kft.-t.

Timi számára egyik ruhája sem felel meg az eljegyzési partira, ezért apját kéri meg, hogy vásároljon neki valamit. Nóra a kiselejtezett ruhákat eközben Júliának adja, a ruhahalmot pedig Luca is meglátja, amikor felkeresi Júliát Merlin jelmezének módosítása miatt. Júlia végül Lucának adja az egyik átalakított ruhát. Kende eközben Krisztiánnál érdeklődik, mit kell mondani egy lánynak, ha tetszik neki. Krisztián azt javasolja, bókoljon neki, a többi meg majd jön magától. Amikor aztán Kende belefut Lucába, megdicséri ruháját. Az új ruhájában büszkélkedő Timi azonban a dicséret hallatán, melyet nem ő kapott, majd felrobban.

Hanna sem Balázsnak, sem Péternek nem képes megbocsátani, amiért eltitkolták előle, hogy Balázs életben van. Péter eközben megtudja, hogy Jónás begyógyszerezte, és megpróbálta megerőszakolni Hannát. Ádám Pétert és Hannát is megpróbálja rábeszélni arra, hogy forduljanak a rendőrséghez. Péter azonban egyenesen Jónáshoz megy, hogy felelősségre vonja. Jónás azonban közli vele, hogy Péter nem fogja tudni bizonyítani, hogy bármiféle erőszak történt.

Legnézettebb videók