Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2013. október 10.)

Jónás beteges vonzalma vagy a saját bűntudata kínozza jobban Hannát? Szex vagy szerelem? Ez a kérdés Linda és Cheng számára. Aliz ismét a görbe utat választja a családja segítésére – vajon Szabi partner ebben?
Hannát megijeszti Jónás agresszív vádaskodása, de az utolsó pillanatban sikerül beszállnia a kocsijába és elhajtani Jónás elől, mielőtt a férfi bármi bajt okozhatna. Lindának önti ki a szívét, aki megütődik azon, hogy a legjobb barátnője kikezdett a volt barátjával, Péterrel. Linda konfrontál Péterrel, de a fiú figyelmezteti arra, hogy a saját bizonytalanságával ne próbáljon a figyelem középpontjába kerülni Balázs búcsúztatóján.

Gizella büszke arra, hogy az interneten értékelték az „adottságait”, de Linda figyelmezteti, hogy a félmeztelen fényképe nem segíti az ügyét a bíróság előtt. Nóra segítségével Linda rájön, hogy Gizellának arra kellene hivatkoznia, hogy mellrák elleni kampányt szervezett, és ebben Enikő is támogatja ötleteivel. Egyedül Chenget hozza zavarba a mellek említése, aki Ádám révén rájön arra, hogy talán mégis jobban hiányzik neki a szex, mint hitte. Erről megkérdezi Linda véleményét is, aki szintén hasonlóan érez.

Szabi segít Bözsinek számlát nyitni az interneten, hogy fizethesse az adóhatóság büntetését, de emellett a gyakorlatban is segíteni akar neki. Aliz nem tud több műszakot adni a testvérének, de véletlenül rájön, hogy extra bevételre tenne szert, ha Zsoltot kikerülve a saját vodkáját árulná a kávéházban – pult alatt. Amikor Szabi rajtakapja, Aliz azzal védekezik, hogy mindezt csak a család érdekében tette. Hogyan reagál Szabi?

Legnézettebb videók