Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 4. héten

Úgy tűnik, hogy Ágnest megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

Ágnes besokall Ludwig ápolásától, ezért úgy dönt, hogy felvesz egy ápolót. Amikor Liza után viszi a mobiltelefonját a KisSzékbe, véletlenül összefut Sassal, és hirtelen ötlettől vezérelve felveszi Ludwig mellé. Liza megijed, amikor meglátja, hogy Ludwig képes pislogással kommunikálni Sassal. Rendőrök érkeznek a villába, hogy megnézzék, kihallgatható állapotban van-e Ludwig. Ágnes később kifizeti Gizelláéknak Stella tandíjának első részét, majd biztosítja Gizellát arról, hogy Ludwig egész biztosan nem tud kommunikálni többé. Nem is sejti, mekkorát téved.

 

 

 

Emília a rádióműsorában élő adásban kéri Milánt, hogy jöjjön haza, majd értesíti a rendőrséget Milán eltűnéséről. Később telefont kap: Milán anyja jelentkezik, hogy nála van a fiú. Emíliának nem esik jól, hogy Milán a felelőtlen és kiszámíthatatlan anyját választotta helyettük.

 

László azt javasolja Gizellának, hogy fogadja el Ágnes ajánlatát. Gizella felkeresi a nőt, hogy elmondja, hogyan döntött. László Ágnes tudtára adja, hogy mindenképpen szeretnének kompenzációt kapni a vallomásért, mert fél attól, hogy ha Stellát nem veszik fel az új iskolába, nem kapják meg a pénzt. Ágnes leteremti Gizellát, amiért beavatta a férjét a megállapodásukba.

 

 

 

Gigi megpróbálja elhitetni Ádámmal, hogy önszántából feküdt le vele, csak nem emlékszik rá, mert sokat ivott. Zsófi elárulja Giginek az igazságot azzal kapcsolatban, hogy valójában miért kavart vele Ádám, majd megkéri a srácot, hogy költözzön el tőle.

 

 

Gigi felvilágosítja Ádámot, hogy Zsófi mindent elmondott neki, és úgy döntött, hogy segít megtalálni a fogvatartott lányokat, mivel korábban ő is közéjük tartozott. Gigi a profilok közt egy egykori munkatársát, Candy-t fedezi fel. Amikor azonban Ádámék megpróbálnak kapcsolatba lépni Candy-vel, a lány Gigi jelenléte miatt azonnal bontja a vonalat, később viszont rejtett üzenettel próbál segíteni Ádáméknak.

 

 

Vilmos megrémül, amikor újabb érdeklődő keresi fel az eladó autója miatt, ám Rudi felajánlja, hogy segít. Eközben Irma ráveszi Emíliát, hogy érdeklődjön utána, nem csukták-e le a rejtélyesen felszívódó drogdílert. A vevő tisztának tűnik, és később Vilmosék Irmától megtudják, hogy a valódi díler börtönben van már, ezért nem jött senki a drogért.

 

Miután Juditnak Miklós kapcsolatai révén sikerül baráti áron kibérelnie egy ötcsillagos szállodai szobát, egy hálakarkötővel viszonozza az előzékenységét, melynek láttán Nóra féltékeny lesz. A férfi észre sem veszi, hogy ahogy belehabarodik Juditba, az egyre jobban behálózza őt. Judit elhiteti Miklóssal, hogy kirabolták, és megegyeznek, hogy Miklóshoz költözik. Ottó koncertre akarja vinni Lizát, de nincsen rá pénze, így elcseni az anyja bankkártyáját. Nóra megdöbben, amikor azt látja, hogy Ottó visszateszi Judit hitelkártyáját a pénztárcájába, pedig a nő mindkettőről azt mondta, hogy ellopták tőle. 

 

 

Máté iskolájában apanap lesz, amire Attilát hívná el, azonban Júlia ennek nem örül. Máté Szilvia jelenlétében hívja el Attilát az iskolájába. Ezután Szilvia megpróbálja elérni, hogy a kisfiú megértse: Attila már nem az „apukája”. Júlia meghallja ezt, és megmondja a nőnek, hogy tartsa magát távol Mátétól, de Attilának nem számol be az esetről. A megszeppent Máté viszont megkéri Attilát, hogy mégse menjen el az apanapra, mert Szilvia mérges miatta. Attila dühösen számon kéri Szilvián, hogy mit mondott Máténak.

 

 

Aliz és Krisztán egy wellness szállodába akarnak menni, a lány azonban megbetegszik. Aliz felajánlja Rudinak, hogy menjen el a vakációra, de ő durván visszautasítja a gesztust, így végül Tóbiás és Kristóf utaznak el helyettük. Rudi közli Krisztiánnal, hogy elmegy pókerezni. Krisztián házi wellness szolgáltatást ad a lánynak, amibe belerondít a hazaérkező Rudi, aki nagy összeget nyert, és szétszórja a pénzt a nappaliban. Később betörők jelennek meg a lakásban, és követelik Ruditól a nyereményét. 

 

 

Legnézettebb videók