Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 25. héten

Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, és ehhez egy szokatlan megoldást találnak ki. Leitold Piros, Júlia volt cellatársa nehéz feladatot bíz Júliára. Zsófi látni szeretné a fiát, és ezért mindent megpróbál, hogy a Bencét körülvevők közelébe jusson. Natasa fél bevallani Emíliának, hogy milyen döntést hozott, mert tart attól, hogy ez befolyásolhatja a kapcsolatukat. Emília meglepné Zsoltot egy üveg pezsgővel, de nem az nyit neki ajtót, akire számít. Ágnes mindent megpróbál, hogy véghezvigye Alizzal kapcsolatos tervét. Rudi megérkezik külföldre, hogy teljesítse a feladatát. Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak és a közösségnek.

Bözsi és Vilmos különböző ajándékokat adnak Lászlónak, amelyek mind a nagyszülőséghez köthetőek. Gizella és László spontán szexszel akarják bizonyítani, hogy ők nem öregek, ám László csődöt mond. Bözsi szerint előbb-utóbb eljön az idő, amikor a párok az érzelmi életre helyezik a hangsúlyt a testi együttlét helyett. László és Gizella egy szappanopera fülledt jelenetének hatására azonban rácáfol Bözsi elméletére. Elhatározzák, hogy újból belevágnak az örökbefogadásba.
 

 

Júlia meglátogatja Leitoldot a börtönben, aki attól fél, hogy volt pasija börtönbe kerülése miatt rég nem látott lánya, Stella is veszélyben lehet, ezért arra kéri Júliát, találja meg a kislányt. Júlia elmegy Stella édesapja címére, ám ott megtudja, hogy a kislány árvaházba került. Júlia nem csügged és felkeresi az árvaházat is, de Stella már onnan is elkerült.
 

 

Zsófi arra kéri Ádámot, hogy puhatolja ki, Tóbiás mennyire haragszik rá. Tóbiás hallani sem akar többé Zsófiról. Ádám azt hazudja, hogy Tóbiásnak az ellen nincs kifogása, hogy amikor Ádám sétáltatja a kicsit, Zsófi találkozhasson a fiával. Ígéretet tesz Zsófinak, hogy elviszi hozzá a kis Bencét, ám Tóbiás váratlanul Kristófra bízza az aznapi sétát. Zsófi úgy dönt, hogy összeismerkedik Kristóffal, titokban tartva előtte a kilétét. Tóbiás megkéri Kristófot, hogy legyen teljes értékű tagja az apasegítő rendszernek.
 

 

Natasa igent mond Hannának, amikor megkérdi tőle, hogy hozzáköltözne-e, de nem meri bevallani az anyjának. Később Hanna buktatja le véletlenül Emília előtt. Emília azt tervezi, hogy Zsolttal ünnepli meg a Kákoczky-lakásba való beköltözést. Egy drága pezsgővel átmegy a férfihoz, de Ágnes nyit ajtót. Emília azt hazudja, csak a háláját akarta kifejezni a pezsgővel, és csalódottan távozik.
 

 


Irma aggódik Natasa miatt, és úgy dönt, megnézi magának, hol lakik az unokája. Éppen akkor toppan be a lakásba, mikor a legnagyobb a rendetlenség, ám megismeri Ottót, és összebarátkoznak, így Irma megnyugszik Natasa új lakótársait illetően. Natasa Emíliának is bevallja, hogy egy fiú is lakik velük. Péter megszökött az elvonóról, és Hannánál akarja meghúzni magát. Hanna hallani sem akar erről, ezért Ottó elcseni a Berényi iroda kulcsait, így Péter ott éjszakázik. Hannának bűntudata lesz, és átmegy, hogy megnézze, hogy van Péter, de azzal kell szembesülnie, hogy Péter újra szétcsapta magát.
 

 


Aliz azon füstölög, hogy mennyire utál Ágnessel lakni, majd azt veszi a fejébe, hogy Ágnes ki akar kezdeni Rudival. Ágnesnek elege lesz Alizból, és kijelenti, hogy habár neki esze ágában sincs kikezdeni Rudival, Aliz talán kérdezzen rá, mi történt Rudi és Cindy Astra közt. Aliz úgy dönt, Rudi küldetése érdekében elhalasztja a veszekedést.
 

 

Ágnes az Emíliától kapott pezsgővel várja haza Zsoltot, aki Krisztián megtalálásának örömét később megosztaná Emíliával, ám az hűvösen fogadja a hírt. Később Ágnes boldog, amiért elérte célját: Aliz kiköltözik.

Rudi eljut a Karibi térségbe, ahol megtalálja Krisztiánt, aki lángos sütödét nyitott a tengerparton, és a szerelem is rákacsintott. Krisztián szerelmének bátyja azonban hallani sem akar arról, hogy Yolanda egy külföldivel járjon, így megtiltja húgának, hogy Krisztiánnal találkozgasson.
 

 

Miklós beszámol Nórának arról, mit tudott meg Rolandtól. Nóra felháborodik, és tenni akar az igazságtalanság ellen. Élelmiszerrel felszerelkezve ellátogat a tanyára. Mikós beavatja Júliát a Veintraub-probléma részleteibe. Közben Nóra megtudja Rolandtól, hogy az egész tanyaközösségre kihatna, ha hosszú távon elesnének a víz használatának lehetőségétől. Júlia új ötlettel áll elő Miklósnak: elérhetnék Giginél, hogy szakítson Tamással, és így legyen ő a szálloda-projekt új befektetője. Nóra eközben azt tervezi, árajánlatot kér a telekre, ezért összehoz egy újabb találkozót Gigivel. Miklós nagyon meglepődik, amikor Nóra azzal állít be hozzá, hogy azonnal szüksége van arra a pénzre, amit Veintraub bánatpénzként fizetett a Kft-nek, mert Nóra meg akarja venni a földet.
 

 

 

Legnézettebb videók