Műsorújság
RTL Most

Barátok közt: Ez történt a 2. héten

Milán eltitkolja Emília elől, hogy mi minden történt az „utazás” alatt. Stella gondot okoz magának is azzal, ahogy az iskolai teljesítményéről beszél Gizelláéknak. Ágnes alkut ajánl Gizellának, hogy jól használja az információit. Júlia megpróbálja elfogadni Attila új kapcsolatát. Tóbiás és Kristóf közös munkája továbbra sem megy zökkenőmentesen. Ádám újabb akcióba kezd Hannával. Ottóhoz látogató érkezik, akinek nem mindenki örül. Rudi nagyon egyedül érzi magát. Irma akcióba kezd Vilmosék szerzeményével, de a csomag sorsa nem úgy alakul, ahogy azt tervezte.

Emília és Irma Félixről beszélget: Emília bízik benne, hogy a férfi semmilyen illegális ügyletbe nem keveredik. Eközben a határon túli akció sikeresen lezárul és Milán megkerül, ráadásul a pénzzel teli táskával együtt. Félix kifizeti Rudinak a festménycsempészésért járó pénzt, majd Milán lelkére köti, hogy Emília előtt tartsa titokban a Szerbiában történteket.

 

 

 

Gizella és László úgy tudja, Stella kiválóan teljesít az iskolában, de László később megtudja Stella osztályfőnökétől, hogy a jegyei valójában botrányosak. Stella bevallja, félt, hogy a rossz jegyek miatt Gizelláék majd elhagyják. Gizella rádöbben, hogy hazugságával ő is elveszítheti Stellát – az esetleges börtön miatt. Gizella számolgatja a félretett pénzüket, de László kiábrándítja, hogy valószínűleg nem engedhetik meg maguknak az alapítványi iskolát.

 

 

 

Ágnest megkísérti a gyilkosság gondolata, amikor Ludwigot borotválja. Gizella megmondja Ágnesnek, hogy sajnos nem számíthat a vallomására.

 

 

Liza meglátja a síró Ágnest, aki kénytelen elmondani a lánynak mindent. Később Ágnes alkut ajánl Gizellának: ha mégis azt vallja, amit Ágnes szeretne, akkor kifizeti Stella teljes tandíját. Ludwig orvosa értesíti Ágnest, hogy Ludwig szinte biztos, hogy soha többé nem lesz képes sem beszélni, sem mozogni, és Ágnesnek kellene otthon ápolnia a férfit.

 

 

Attila belecsöppen egy kellemes hangulatú sütisütésbe, amit Júlia és Péter kezdett otthon, és ezért megvárakoztatja Szilviát. Attila és Szilvia együtt tölti az éjszakát. Eközben Miklós, Júlia és Nóra egymásra talál a bisztróban, és hármasban iszogatnak. Júliáról kiderül, hogy nemrég lefeküdt Attilával. Nóra rávilágít, hogy Júlia folyamatosan rossz döntéseket hoz a férfiakkal kapcsolatban. Júlia úgy dönt, hogy megpróbálja őszintén elfogadni Attila új kapcsolatát, és első lépésként kedvesen elbeszélget Szilviával.

 

 

 

Tóbiás leteremti Kristófot, amiért önállóan megrendelt egy halom képeslapot, holott Tóbiás csak azzal bízta meg, hogy keressen lehetséges beszállítót. Kristóf ezután Tóbiásra hárítja a pénzzel kapcsolatos dolgok intézését, amin Tóbiás felbosszantja magát, és újabb vita alakul ki. A vita hevében Kristóf felmond.

 

 

Zsófi és Hanna igyekszik kibékíteni a két fiút. A lányok közbenjárása hatásosra sikerül: Kristóf és Tóbiás egyaránt tesznek egymás felé egy apró, ám figyelmes gesztust.

 

Hanna és Ádám újabb nyomra bukkannak: talán megvan a cím, ahol fogva tartják a lányokat. Ádám biztosítja Zsófit, hogy többé nem találkozik Gigivel. Gigi a szakítás után meglátogatja Nórát, és meglátja Ádámékat a házban. Péter megpróbálja lebeszélni Hannát a nyomozásról. Hanna elújságolja Natasának, hogy kezdi úgy érezni, ismét össze tudna jönni Péterrel. Ádám és Hanna a kocsiban töltik az éjszakát. A házból kijön két lány, akiket Ádám fényképezni kezd, ám ekkor felbukkan egy biztonsági őr. 

 

 

 

Miklós és Nóra arról mereng, vajon miért van az, hogy sosem talál rájuk az igaz szerelem. Nóra viccesen felveti, hogy ha ötvenöt éves korukig egyikőjük sem talál rá az igazira, negyedszerre is összeházasodhatnának. Egy csókkal pecsételik meg a fogadást.

 

 

Közben visszatér Judit, és elmondja Ottónak, hogy hazaköltözik. Ottó tart tőle, hogy nincs minden rendben ezzel a hirtelen hazaköltözéssel. Judit elmegy Nórához, és megkérdezi, hogy lakhat-e nála.

 

 

Rudi azon bosszankodik, hogy mindenki boldog a párjával, csak ő van egyedül. Krisztián szerint Rudinak Cukival kéne barátnőt kerítenie, amit Rudi ki is próbál, de nem jár sikerrel. Később viszont hazavisz egy lányt. 

 

Vilmos aggódni kezd, amikor már Lászlónak is feltűnik, hogy még nincs megjavíttatva a kocsija. Irma felajánlja, hogy majd ő elrejti a drogot, amíg a díler érte nem jön. Berakja otthon a tálalóba a csomagot, ahol kisvártatva Emília megtalálja.

 

 

 

Legnézettebb videók