KERESÉS search-close

Ági megbolondult? – Őrült tervet eszelt ki!

szerző:
2016.05.31. 21:25

A meggyötört anyának igen nehéz szembenézni lányának sorsával. Liza nehéz jövő előtt áll, talán bele is rokkanhat, emiatt Ágnes hihetetlen lépésre szánja el magát.

Mióta kiderült, ki ölte meg Róbertet, mindenki megnyugodott valamelyest. Még Nóra is elfogadta a történteket, hisz tudja, Liza nem kegyetlenségből ölte meg a fiatal férfit, azaz az ügyvédnő férjét, hanem valószínű a lány mentális betegségének köszönhető a tragédia.

Ági megbolondult? – Őrült tervet eszelt ki!
 

 

Ágnesnek egy nyugodt perce sincsen, legutóbb szembesülnie kellett az igazsággal, vagyis azzal, hogy Lizára milyen büntetés vár, ha hazaér: kényszeres gyógykezelés, vagy fiatalkorúak börtöne. Az ijedt anya nem tudja elfogadni a tényt, hogy lányának baja eshet, így egy őrült tervvel állt elő.

Hogy mit szeretne a nő, kiderül a videóból! Nézd meg!

videó

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való