Műsorújság
RTL Most

A Méhecske álarc alatt Rubint Rella rejtőzött!

Az Álarcos énekesben Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal X-Faktoros mentortársa, Puskás Peti foglalt helyet, aki a kilátás mellett a nyomozati munkát is élvezte!

A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget is nyújtott az újdonsült vendégnek – egy nem mindennapi ajándék, egy nyomozati lexikon formájában!

A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a negyedik adásban a Méhecske lepleződött le, aki mögött Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga, a népszerű influenszer volt!

A Nyomozóknak ezúttal sem jött össze a sikeres gyanúsítás, Hargitai Bea szerint Bódi Sylvit, Csobot Adél szerit Kapás Boglárkát, Sebestyén Balázs tippje Mihalik Enikő volt, a vendégnyomozó, Puskás Peti szerint pedig Szilágyi Liliánát rejtette a Méhecske álarc.

A világ legőrültebb és legvadabb kitalálós játékában először a Méhecske és az Egér párbajozott, majd újra egy hármaspárbaj következett: a Bika, a Kaktusz és a Zebra csapott össze a színpadon. Végül a Kakas és a Röfi mérte össze előadói tudását.

Az Álarcos énekest követően azonnal indítható az Álarc mögött az RTL Moston, ahol a műsorvezetők Csobot Adél és Hargitai Bea ezúttal a Méhecskével, azaz Rubint Rellával beszélgetnek.

Az Álarcos énekes következő adásában Nyomozóként tér vissza Gáspár Laci, az események pedig olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében! Még 12 álarc van versenyben, őket továbbra is a tévétörténelem egyik legnagyobb titka övezi: ki van a maszk mögött? Az országos találgatás folytatódik! Ez a fesztivál sem marad el!

 

 

Legnézettebb videók