Lovász József Domi
Életkor: 24
Foglalkozás: szakács
Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei
Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard
Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.
Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.
Specialitás: Az étel hús és hal része.
Ha 5-10 mondatban kellene bemutatkozni, mit mondanál:
Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik. Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.
Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra.
Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem.
Hosszútávú célom olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.
Foglalkozás: szakács
Kedvenc ízvilág: Skandináv régió ízei
Kedvenc szakács: Yann Bernard Lejard
Kedvenc recept: Amikor az egyszerűből hozzák ki a legtöbbet.
Kedvenc saját recept: Nincs saját receptem.
Specialitás: Az étel hús és hal része.
Ha 5-10 mondatban kellene bemutatkozni, mit mondanál:
Sokadik éve a vendéglátásban dolgozom, nem véletlenül. Mindent szeretek ami, a gasztronómiához kötődik. Fontos nekem, hogy az étel, amit a vendégeim elé teszek, élményt okozzon nekik.
Ha nem főzök, akkor általában a családommal, barátaimmal vagyok. Abszolút társasági embernek tartom magam, de egy nehéz hét után szívesen kiülök a vízpartra pár óra horgászatra.
Nyitott vagyok új dolgokra, követem a gasztro trendek változásait és szívesen kísérletezem.
Hosszútávú célom olyan egzisztenciát kialakítani, hogy később is a vendéglátásban tudjak dolgozni, a család nyugalma mellett.