Műsorújság
RTL Most

Ljubov és Ági harca véget ért

No nem békét kötöttek egymással, hanem párbajozniuk kellett a középdöntőben. Az adás első felében pedig azt is láthattuk, hogy a versenyzők hogyan teljesítettek egy ötcsillagos szálloda konyháján.
Tegnap véget ért a középdöntő első szakasza. A legkevesebb pontot szerző csapat tagjai párbajoztak egymással. Máté és Zoli búcsúzott a versenytől, mivel a párbajt Eszter nyerte. Vele együtt tíz versenyző küzdhetett tovább a győzelemért.

Elsőként egy ötcsillagos szálloda konyháján kellett bizonyítaniuk. Egyelőre abban a hitben voltak a versenyzők, hogy csak a szálloda vendégeinek kell reggelit készíteniük, de azt még nem sejtették, hogy milyen nagy munka vár rájuk.
 

Mózes az átvisz minket a vörös tengeren!


A 10 versenyző két csapatra oszlott. A középdöntő első szakaszában az egykori kék csapat szerezte a legtöbb pontot, ezért ők választhattak elsőként maguknak új csapattagot. A kékek végül Eszterrel és Tamással, a pirosak pedig Ilonával és Mózessel bővültek.

Miután létrejött a két ütős csapat a versenyzők Konyhafőnököt sorsoltak. A kékeknél Ljubov, a pirosaknál Ilona lett az irányító. Mindkét csapatban nagy volt a feszültség a Konyhafőnök személye miatt, de főleg Ági és Ljubov összetűzése hátráltatta a csapatmunkát. De Ilona teljesítményével sem voltak maradéktalanul elégedettek csapattársai.
 

András: Hogy hoztátok fel idáig? 
Mózes: Hátunkon... 


Persze nem hiába volt ideges mindenki a konyhában. A győztes csapat jutalma ugyanis az volt, hogy tagjai automatikusan továbbjuthattak a versenyben. A szálloda vendégei végül úgy döntöttek, hogy a piros csapat volt a jobb!

A kékeknek viszont folytatódott a versenynap, de már egyéniben. Ljubovra, egykori Konyhafőnökként viszont még egy döntés várt: a kék csapatból valaki még védettséget kaphatott, akár ő maga is...
 

Ljubov annak ellenére tehát, hogy megtehette volna, nem sétált fel a galériára, hanem Domit juttatta tovább a versenyben. Ljubov harcolni akart, amire végül lehetősége is lett, ugyanis neki és Áginak sikerült legrosszabbul az étele a második feladatban, így párbajozniuk kellett.

A győztes Ági lett, így ő folytathatta a versenyt a Konyhafőnök címért. A kilenc versenyzőnek pedig újra csapatban kell folytatnia a küzdelmeket:
 

Visszanéznéd az adást? Tedd meg Most!

Nem csak néznéd az adást, hanem harcba is szállnál a Konyhafőnök címért? Akkor ne habozz, jelentkezz! Ha viszont gyermeked az, aki szívesen kötényt és fakanalat ragadna, akkor nevezd be őt itt, hogy ő lehessen az ország első junior Konyhafőnöke!

Legnézettebb videók