Műsorújság
RTL Most

Pallag Dávid óriási lehetőséget kapott!

Igazi örömhírt kaptunk a Konyhafőnök döntős versenyzőjéről: olyan pozícióba került egy Michelin-csillagos étteremben, amit kevesen mondhatnak el magukról.


Óriási örömmel hallottuk a hírt, hogy Pallag Dávid, a műsor döntős versenyzője egy fantasztikus lehetőséget kapott: a Michelin-csillagos Tanti Étteremben lett sous chef, azaz séfhelyettes. 

Büszkék vagyunk rá, mert ez egy komoly szakmai lehetőség és egyben egy szép kihívás is, úgyhogy sok sikert kívánunk neki!
 

„A Konyhafőnök után kerestem a helyet, ahol a tudásomnak megfelelően tudnék elhelyezkedni. Végül kiderült, hogy a Tantiban dolgozik cukrász séfként az egyik volt osztálytársam és ő ajánlott be. Természetesen végigjártam a ranglétrát, voltam felvételi beszélgetésen és próbanapon. Örültem, amikor felvettek, mert szerettem volna egy olyan csapat részese lenni, akik profin dolgoznak. Amikor elkezdtem a munkát az étteremben, akkor még nem sous chefként dolgoztam, ám egy idő elteltével jelentkeztem a séfhelyettes pozícióra és mivel alkalmasnak találtak rá, hogy segítsem a séf munkáját, így sous chef lettem” – kezdte Dávid, aki szerdán este búcsúzott A Konyhafőnök csapatától, de a kiesése nem törte le, inkább új lendületet adott számára.

„Sokat tanultam Sárközi Ákostól, megtanultam milyen fontos az összeszedettség a konyhában. Sokféle eljárást is ellestem tőle, amit a mostani pozíciómban tudok kamatoztatni. Úgy gondolom emelt fővel távoztam a műsorból, hiszen a legjobb négy közé bekerülni nagymegtiszteltetés volt.”


Hogy Dávid mit gondol a szakmáról, és miket tanult a verseny alatt? Ezekről is mesélt nekünk az alábbi videóban:
 

Legnézettebb videók