Műsorújság
RTL Most

Nézzük, hogyan jutott el a piros csapat a középdöntőig!

Három héten át folyt a küzdelem a középdöntőbe jutásért, a piros csapat tagjai: Gáspár Bea, Koholák Alexa és Keleti Andi a második elődöntőhéten bizonyították, hogy ott a helyük a következő fordulóban is! Nézzük, hogy szerepeltek akkor!


A második hét is egy igazán meglepő meglepi alapanyaggal és a hozzá társított kedvenc étellel indult: a finger lime érkezése pedig nem maradt szó nélkül. Az első nap nemcsak ebből a szempontból tartogatott izgalmakat, de a Séf által bemutatott recept miatt is. Sárközi Ákos egy érdekes technikával készített vörös márnát sütött kuszkusszal! Miközben Alexa pánikba esett a mártás miatt, Beának a tálalás-elvárásokkal kellett megküzdenie.

A csapat harmadik tagja, Keleti Andi a második napon csatlakozott be a többiekhez, és azonnal ki is derült róla, hogy minden egyes Konyhafőnök szériát nézte, hiszen nagy rajongója a műsornak. Egy-két technikát próbált is ellesni az előző évadokból:
 

 

Ez a nap az új versenyzőn kívül egy új párviadalt is szült, hiszen Alexa a legnagyobb ellenfelének, Beának küldött hadüzenetet egy mexikói fagyasztott zöldségmix-szel! Persze Bea sem hagyta magát: másnap eljött a visszavágás lehetősége, Bea azonban meglepő módon nem Alexát, hanem Topit lepte meg a legnehezebb steak-hússal.
 

 

A nagy összecsapás végül a sütők környékén alakult ki, miután a versenyzők valahogyan összecserélték a sütőjüket, így Bea nem tudta megfelelően elkészíteni az ételét… a kóstoláson elsírta magát:
 

 

Másnap már csapatokban kellett bizonyítaniuk és a két nagy rivális – Bea és Alexa – egymást választva dolgoztak közösen a fánkokkal és tojásokkal tarkított feladatokban. Eközben Andi az újonnan érkezett Zsuzsit választotta maga mellé, és erős tempót és határozott recepteket diktálva irányította csapattársát.
 


A hét utolsó napján még nagyobb volt a tét, ekkor dőlt el, hogy kik juthatnak tovább a következő fordulóba! Nemcsak a Séfet kellett elkápráztatniuk a burgonyás ételeikkel, de egy olyan füstölt halat is újra kellett alkotniuk, amit Sárközi Ákos egy igazán meglepő eszközzel készített el.

Végül eldőlt, hogy a három lány: Andi, Alexa és Bea mehetnek tovább a középdöntőbe!
 

Legnézettebb videók