KERESÉS search-close

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

szerző:
2018.12.21. 21:10

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája Fináléjában Sárközi Ákos és Rácz Jenő versenyzői, Risztov Éva és Király Péter mérték össze a tudásukat.  A finalistáknak három órájuk volt arra, hogy elkészítsék az előételből, főételből és desszertből álló menüjüket. Ehhez segítséget is kaptak, a Konyhafőnök VIP előző szériájából érkeztek hozzájuk segítők: Risztov Éva ételeinek elkészítésben Dobó Ági és Lotfi Begi segédkezett, míg Király Peti kuktái Szabó Simon és Lakatos Márk voltak.
 


Az elkészült ételeket a már megszokott hármason túl – Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő – a vendégzsűri tagjai Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre kóstolta. A mentor séfek és az ítészek között is nem egyszer parázs vita alakult ki a versenyzők értékelése során, hiszen a verseny nagyon szoros volt, így a végső döntés meghozatala is komoly feszültséggel járt.

A két versenyző szívét-lelkét és a séfektől megszerzett összes tudását beleadta az elkészült ételekbe, de csak az egyikük nyerhetett. A zsűri döntése alapján Magyarország új Konyhafőnöke és a 10 millió forint nyertese Király Péter lett, A séfek csatáját pedig a mentora, Rácz Jenő séf nyerte.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való