Műsorújság
RTL Most

Kezdődik a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája!

November 12-én, az RTL Klubon elkezdődik a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája, ahol a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő az ételeken túl, ezúttal egymást is kóstolgatják!

 


November 12-től megkezdődik a séfek csatája az RTL Klubon! A Konyhafőnök VIP legújabb évadában a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként, Fördős Zé segíti.

A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül, kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök VIP címért és a 10 milliós nyereményért.

A séfek nem kímélik sem egymást, sem a versenyzőjelölteket, mert csak az igazán jók kerülhetnek be a legjobbakhoz! Aki nem üti meg a mércét, annak ezúttal rögtön el kell hagynia a konyhát... Amit természetesen senki nem fogad könnyen. Elképesztő izgalmak és fordulatok a konyhapultban!
 

Konyhafőnök VIP - A séfek csatája november 12-től minden hétköznap 19:00 óráról az RTL Klubon!
 Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Legnézettebb videók